Sonja Dvornik
Buba Bu showroom

Split je dobio novu zanimljivu modnu adresu

Dizajnerica Gorana Milaković prepoznatljiva po ženstvenim kreacijama s dozom razigranosti, proteklog je četvrtka otvorila vrata svojeg modnog showrooma Buba Bu design.

Brend osnovan 2015. godine u kratkom su roku prepoznale brojne Splićanke koje cijene originalnost i kvalitetnu izradu. Decentni odjevni komadi pročišćenih linija, zatim volani i točkice, koje su inače zaštitni znak brenda Buba Bu design, dio su ponude novootvorenog showrooma smještenog u Ulici kralja Zvonimira 101 u Splitu. Minimalistički interijer upotpunjen zlatnim detaljima prati estetiku brenda, a svidio se poznatim Splićanima i brojnim prijateljima brenda.

Sonja Dvornik

"Veselim se što će moje kreacije klijenticama odsad biti lakše dostupne. Dugo sam tražila odgovarajući prostor i napokon ostvarila svoj san. Hvala svima koji su me došli podržati, posebice iskusnijim kolegama - izjavila je dizajnerica Gorana Milaković.

Sonja Dvornik

Uz navedeni asortiman svi zainteresirani moći će u showroomu razgledati i novu kolekciju kreiranu za blagdansko razdoblje.

Sonja Dvornik

Sonja Dvornik

Linker
25. travanj 2024 09:38