holiday edition

Snježana Mehun se vratila! Pokazala svoj divni bečki stan i blizanke koje su joj pomogle u poslu

Iz modnog brenda Duchess, poduzetnice Snježane Mehun, ovu godinu žele završiti u svečanom stilu - sa svilenim haljinama, bluzama i šljokicama.

Duchess holiday edition dolazi iz Beča ovaj put u ulozi glavnog modela našla se Snježana Mehun - i njezina božićna čestitka.

Modna filozofija brenda Duchess, iza kojeg stoje Antun Tin Brišar i Snježana Mehun, jest da usprkos situaciji pokažu Holiday edition izdanje večernjih haljina. Savjetuju ženama da se si daju malo oduška i urede se pa barem same za sebe u kućnoj varijanti za nadolazeće blagdane! Svakodnevno sivilo treba razbiti blještavom haljinom.

image
Duchess holiday edition
PROMO

Ovu po svemu specifičnu godinu žele završiti u stilu - sa svilenim haljinama, bluzama, šljokicama iako smo svi većinom ove godine nosili i prodavali trenirke - koje u Duchessu izrađuju od samog početka nastanka brenda ta odluka pokazala se promišljenom u ovom trenutku.

image
Snježana Mehun uputila je svoju Božićnu čestitku.
PROMO

Bečki dom poduzetnice

Snimanje bajkovitog editorijala odvijalo se u Beču, drugom domu vlasnice brenda Snježane Mehun, uz priznatog fotografa studia C. Korrak poznatog po izradi portreta za austrijskog kancelara Kurza, Conchite, Wolfort brojnih modnih editorijala. Manekenke bečke agencije, blizanke Caroline i Antonia Gansterer, ujedno i vrhunske atletičarke te su se idealno uklopile u bečki bidermajer stan. Modeli nisu krile oduševljenje haljinama ovog brenda koji se od nedavno može naći i u ponudi glavnom austrijskom gradu.

image
Editorial je snimljen u bečkom stanu Snježane Mehun.
PROMO

"Od samog nastanka brenda trudila sam se stajati po strani pa tako i na svim našim revijama sam većinom u t-shirtu, a najatraktivnije haljine redovito nose moje prijateljice i poznate osobe samim time iskazuju priznanje našem stvaranju. Često nas pitaju žene u komunikaciji preko web shopa i društvenih mreža jesu li brojevi haljina realni i tada se najčešće šalju moje slike kao primjer 'realne žene' iz toga sam se razloga odlučila počastiti ovim snimanjem uz dvije savršene bečka manekenke jednojajčane blizanke i uživati u ulozi ispred kamere što smo sve zabilježili i u mom novom vlogu", rekla je je Snježana.

image
Za kampanju Duchess holiday edition angažirane su blizanke Caroline i Antonia Gansterer.
PROMO

Svakodnevno sivilo treba razbiti blještavom haljinom, lijepa haljina je najbolji lijek za svaku ženu poručuju iz Duchess teama.

image
PROMO
Linker
18. travanj 2024 04:50