‘VACCINATED‘

Snažna poruka iz Splita: Monika Sablić oduševila majicom s temom o kojoj svatko ima mišljenje

Bijela casual majica s aktualnom temom oko cjepiva protiv koronavirusa izašla je iz kreativne radionice splitske dizajnerice koja je njome oduševila i svoje poznate prijateljice koje su već naručile svoj primjerak.

Jednu od najzaposlenijih domaćih modnih dizajnerica, Splićanku Moniku Sablić (42) inspirirala je podjela u društvu na one koji su se cijepili protiv koronavirusa i one koji se tome opiru pa je kao najnoviji modni hit ovih dana izbacila majicu s porukom 'VACCINATED'. Bijela pamučna casual majica sa simboličnim crvenim slovima već je osvojila poznate dame, a komentar koji je na Instagramu napisala Borna Kotromanić nasmijao je sve pratitelje: „Ako važi umjesto covid putovnice ja odmah naručujem!”, napisala je bivša dizajnerica, a majice su već naručile i Iva Šarić te Lana Pavić.

image
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
image
m s
FOTOGRAFIJE:

„Situacija u svijetu i život koji živimo već godinu i pol inspirirao me za ovu poruku na majicama koje sam po prvi puta napravila za žene i muškarce u jednoj veličini. Reakcije su super i već su počele narudžbe zbog čega sam jako sretna. Ja sam se cijepila, ali otvorena sam za sve opcije i ne nerviraju me antivakseri ”, rekla nam je Monika o majicama čija cijena iznosi 300 kuna.

Fani Čapalija otkrila tajnu njezine ljepote i u petom desetljeću života: ‘Ponosna sam što sam našla unutarnji mir‘

image
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Splitska dizajnerica ljetos je proslavila desetljeće postojanja svoga modnog brenda u društvu svojih muza - Ive Šarić, Renate Sopek, Fani Čapalije i Iris Rajčić koje su nosile odjevne komade iz nove kolekcije inspirirane mediteranskim ženama. Zbog te kolekcije tjedan dana nije izlazila iz svog atelijera na Bačvicama, a velika podrška i ovoga puta joj je bio suprug Goran, nekadašnji nogometaš i sportski trener s kojim ima kćer Mali Mariju i sina Andrea.

Poznata Splićanka odjenula kombinezon kojega je proslavila Vlatka Pokos, kojoj bolje pristaje?

Linker
15. travanj 2024 10:35