Getty Images
Obožavani brend

Sjećate li se pastelnoplave čipkaste haljine popularne na Instagramu? Brend Self-Portrait predstavio novu kolekciju

Prije dvije godine niste mogli 'skrolati' Instagramom, a da ne vidite fotografiju pastelnoplave čipkaste haljine s potpisom američkog brenda Self-Portrait. Ubrzo su haljinu, osim poznatih dama i trendseterica, nabavile i mnoge ljubiteljice mode, a brend je postao planetarno popularan.

Nostalgična kolekcija za proljeće/ljeto 2018. godine inspirirana je Mickom i Biancom Jagger, kičem kasnih sedamdesetih te koloritom ranih osamdesetih, objasnio je dizajner Han Chong. Iako je inspiraciju pronašao u prošlosti, nova kolekcija Self-Portrait suvremena je i moderna, te će komadi zasigurno ponovno zavladati Instagramom. Za to će najviše biti zaslužne modne influencerice poput Aimee Song te glumice Rachel Bilson, Jamie King i Maggie Gyllenhaal koje su na reviji sjedile u prvom redu.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 09:  A model walks at Self-Portrait Runway  September 2017 at New York Fashion Week on September 9, 2017 in New York City.  (Photo by Fernanda Calfat/Getty Images)
Getty Images

Lepršave siluete, šifon u jarkim bojama i razigran print zvjezdica i točkica čine ove haljine poželjne svim trendsetericama. Osim u asimetričnim midi haljinama, manekenke su pistom prošetale u čipkastim košuljama, minicama s naborima, dugačkim kombinezonima te bluzama na jedno rame s volanima u kombinaciji s uskim hlačama ukrašenim mašnicama. Trendi komadi mogu se nositi po danu ili u večernji izlazak, a jedan od glavnih razloga njihove popularnosti je i prihvatljiva cijena. Iako je naglasak bio na odjeći, predstavljena je i prva kolekciju cipela - dominirale su špic štikle s niskom potpeticom. U galeriji pogledajte kolekciju brenda Self-Portrait za sezonu proljeće/ljeto 2018.

Linker
19. travanj 2024 23:55