Zanimljiva modna suradnja

Sheriff&Cherry najavljuje svoju ljetnu kolekciju s ilustracijama poznatog Španjolca

Hrvatski brend Sheriff&Cherry, iza kojeg stoji kreativni direktor i dizajner Mauro Massarotto iz Rovinja, najavljuje svoju ljetnu kolekciju i kampanju umjetničkom suradnjom s poznatim španjolskim ilustratorom José Manuel Hortelano.

Najnovija kolekcija sunčanih naočala Sheriff&Cherry za proljeće i ljeto 2017. stigla je na svjetske modne adrese. Inspirirana je poznatim svjetskim ljetnim destinacijama, u svom karakterističnom retro dizajnu te upotpunjena neobičnim kolorističkim kombinacija i suvremenim materijalima. Posebnost ove Sheriffove sezone jest i u tome što je najavljuje zajednička 'ilustrirana kampanja' kreativca Maura Massarotta iz Sheriff&Cherry studija i poznatog španjolskog ilustratora José Manuel Hortelano - Pijem.

Najnovija Sheriff&Cherry kolekcija ovog je puta predstavljena kroz zanimljive, pomalo i provokativne ilustracije španjolskog ilustratora Hortelana koje u mnogočemu podsjećaju na dobro nam poznate, danas ih možemo nazvati i retro prizore s ljetnih razglednica. Prepoznatljivi Sheriffovski likovi – mlade, dobro raspoložene i lijepe djevojke, preplanuli i šarmantno prosjedi muškarci u 'najboljim godinama', atraktivne srednjovječne žene koje izazovno nose svoju sijedu kosu i bore na licu na Hortelanovim ilustracijama, koje u pojedinim trenucima izgledaju kao 'realne fotografije', nose originalne Sheriff&Cherry modele iz najnovije ljetne kolekcije.

Uz atraktivne, žarke, ljetne boje i nijanse ilustracije su upotpunjene i karakterističnim ljetnim motivima – tirkizno plavim morem odnosno vodom u bazenu, granama palmi uz žarki zalazak sunca, biserno bijelim pješčanim plažama, atraktivnim cvjetnim detaljima te u mnogočemu automatski asociraju na razglednice koje je većina nas u, ne tako davnoj prošlosti , s ljetovanja slala svojim prijateljima, obiteljima, simpatijama.

Najnovija Sheriff&Cherry kolekcija proljeće/ljeto 2017. dostupna je online i u Sheriff&Cherry Showroomu, Franje Račkoga 11 u Zagrebu (pon-petak, od 10 do 18h) te u odabranim optikama diljem Hrvatske.

Linker
15. travanj 2024 10:42