Poput kameleona

Sestre Hadid mogu isfurati sve: Na reviji poznatog dizajnera pojavile se obrijanih glava

Revija Marca Jacobsa održana je u prostoru New York Public Library, a sam dizajner je u opisu nove kolekcije otkrio da su ga inspirirala nesigurna vremena u kojima živimo.

Gigi i Bella Hadid opet su iznenadile svojim kameleonskim stilom! Sestre supermodeli ovog su puta nosile reviju Marca Jacobsa za jesen 2022., a osim dizajnerove futurističke odjeće Hadidove su "isfurale" i vrlo ekscentrične frizure.

Djevojke poznate po bujnim "slapovima" smeđe i plave kose, osvanule su kao crnke, no uz izbrijane zaliske i prenaglašene kratke šiške. Gigi i Bella opet su pokazale da su pravi modni kameleoni, koji u jednom danu mogu iskočiti iz klasične "ušminkane" odjeće i stila u punk-chic s dozom postapokaliptičnog glamura - kakva je Jacobsova nova kolekcija.

image

Bella Hadid

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Iako su svojom pojavom na pisti djevojke izazvale šok, jer su im frizure bile toliko uvjerljive da su se mnogi zapitali što će sada sestre učiniti s pola obrijane glave, kasnije su otkrile o čemu se radi. Ovaj edgy look frizeri su postigli uz pomoć protetike, otkrila je to sama Bella objavom na Instagramu. Gigi je objavila niz fotografija s revije, sa svojom "novom" frizurom uz komentar: "Sve za Marca".

Ovu reviju slavnog dizajnera koja se prenosila uživo na Times Squareu, došli su pogledali i mnogi poznati među kojima su urednica Voguea Anna Wintour i model Emily Ratajkowski.

image

Bella Hadid

GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Traži li vjenčanicu? Georgina došla na reviju u polju soli pogledati viziju moderne mladenke

Revija je održana u prostoru New York Public Library, a sam dizajner je u opisu nove kolekcije otkrio da su ga inspirirala nesigurna vremena u kojima živimo, nestabilni resursi, nepredvidive prepreke kao i novi standardi u stvarnosti. Za dizajnera kreativnost je osnovna stvar u životu.

Nastavno na dvije posljednje kolekcije Jacobs je distopijske oblike gurnuo još dalje, spojio je siluete sportske odjeće sa senzibilitetom visoke mode i to uz pomoć intrigantnih materijala koje je koristio u kolekciji - PVC, guma, plastika, gips, staklo, folija i mnogi drugi.

Linker
16. travanj 2024 16:27