Promo
Za najveselije trenutke

Savršen blagdanski stajling ne mora biti kompliciran: Evo što predlaže poznati hrvatski dizajner

Ušli smo u mjesec blagdanskih partyja, domjenaka i dočeka, a takve posebne prigode zahtijevaju i neki dobar modni komad koji možete iskombinirati s različitim modelima cipela i modnih dodataka. U novoj kolekciji Ivana Alduka pronaći ćemo upravo takve modele.

Hrvatski dizajner Ivan Alduk nedavno je predstavio novu kolekciju i održao raskošnu blagdansku večeru u hotelu Esplanade za ambasadorice i suradnike. Kako su ove godine pravi hit kombinezoni, Alduk nam za blagdanski stajling predlaže upravo njih. Osim toga, neizostavne su i haljine i to asimetričnog kroja. Upravo su takve modele nedavno prošetale Ana Radišić, Iva Šulentić, Lejla Filipović i Ivana Delač.

Alduk
Cijena: 3200 kuna

Ako ne znate što biste odjenuli za božićni party, mala crna haljina s ekstravagantnim volanima uvijek je dobar izbor. Klasika je također dobrodošla u vidu crne koktel haljine bogate teksture ili pak crni kombinezon s korzetom i detaljima od čipke. Ove modele lako je kombinirati sa cipelama, nakitom i torbom.

Alduk
Cijena: 1800 kuna

"Mislim da je izvrsno što se poznate Hrvatice ne libe odjenuti model koji je već viđen u javnosti na nekoj drugoj osobi. To je samo dokaz koliko im se je nešto jako svidjelo i kako se različitim stajlingom isti model može totalno drukčije oblikovati i nositi" rekao je dizajner.

Alduk napominje da kratka ružičasta haljina posuta štrasom ili ona od zelenog baršuna ne zahtijeva puno dodataka - samo elegantne štikle ili čizme. Ovakva kombinacija idealna je za domjenak ili doček u nekom klubu. Ako vas čeka predbožićni bal ili doček Nove godine u elegantnom restoranu ili hotelu, Alduk predlaže dugu plavu ili sivu toaletu s nekim posebnim detaljem.

Alduk
Cijena: 5000 kuna

"Bitno je izabrati model koji će vama osobno odgovarati stilom, bojom i krojem te u kojemu ćete se najbolje osjećati tokom cijele noći. Izvrsno je što hrvatski dizajneri imaju različite estetike i raznolike kolekcije, pa vjerujem da svatko može pronaći svoju idealnu haljinu" izjavio je Ivan Alduk.

Informacije o modelima i kolekcijama možete pronaći na web stranici alduk.hr ili ugovoriti termin u Alduk showroomu u Zagrebu na adresi Palmotićeva 58. Ovo su još neke od haljina iz kolekcije:

Alduk
Cijena: 2100 kuna

Alduk
Cijena: 1850 kuna

Alduk
Cijena: 2350 kuna

Alduk
Cijena: 3200 kuna

Alduk
Cijena: 2800 kuna

Alduk

Linker
19. travanj 2024 00:04