Getty Images
SJP kolekcija torbi

Sarah Jessica Parker osmislila novu liniju modnih dodataka

Kada je u pitanju razvijanje vlastitog brenda, glumica, dizajnerica, producentica i spisateljica Sarah Jessica Parker nema milost, a niti mnogo vremena za odmor. Upravo je lansirala novu liniju torbi pod imenom "The Seven Essentials".

Sedam novih modela torbi moći će se ekskluzivno kupiti u robnoj kući Bloomingdale’s i online putem Amazona, a cijene će se kretati od 395 do 695 dolara. Prvu kolekciju torbi njezin brend SJP predstavio je još 2014. godine zajedno s uspješnom kolekcijom cipela, ali s novom linijom stigao je i novi koncept proizvodnje - sve torbe bit će proizvedene isključivo u Americi. Kolekcija uključuje dva modela torbi za rame, predimenzioniranu clutch verziju, ruksak, tote i hobo modele te elegantan večernji minaudière model. Svaki od sedam modela dolazi u pet različitih boja; uključujući žarku pink, crnu, sivu, crvenu i smeđu. Moguće ih je naručiti unaprijed putem webshopa Bloomingdale’s.

Osim linije cipela i torbi, Sarah Jessica Parker, koja slovi za jednu od glumica s najviše stila, bila je uspješna i u dizajniranju odjeće. Naime, u rujnu prošle godine lansirala je kolekciju malih crnih haljina čiji su modeli doslovno planuli u sekundi.

Linker
23. rujan 2022 07:50