Na posao!

Sada je pravo vrijeme za generalku ormara! Za trud se nagradite novim komadima iz proljetnih kolekcija

Znate ono nepisano pravilo koje kaže da nema kupovanja novih krpica, dok ne napravite mjesta u ormaru? Proljeće simbolizira promjene pa je idealno da se prihvatite posla kojeg dugo odgađate. Trud se itekako isplati!

Odjeću i modne dodatke volimo isprobavati, kupovati i nositi, ali s vremenom ormar postane prenatrpan i dolazimo do problema jer ne znamo više što odjenuti. Svima je dobro poznata fraza ‘nemam što za obući’. Previše odjeće i premalo prostora u ormaru možemo riješiti dobrom organizacijom i redovnim čišćenjem.

Dolazak proljeća idealna je prilika za opraštanje od zimske i stare odjeće, ali i kupovinu novih odjevnih komada. Odredite vrijeme za sebe, pustite dobru glazbu i bacite se na slaganje i čišćenje.

Za početak izvadite sve stvari koje posjedujete - zimske komade posložite u kutije ili na dno ormara, dok one koje niste nosili posljednjih godinu dana možete pokloniti i usrećiti nekoga.

Tamne i zagasite nijanse zamijenite pozitivnim, nježnim i pastelnim bojama. Romantični cvjetni uzorak ultimativni je proljetni hit već nekoliko sezona, a ovog puta dolazi na velika vrata u svim mogućim oblicima. Duge lepršave haljine, sportske jakne, torbe i obuća ukrašeni proljetnim motivima podignut će vase raspoloženje te uljepšati vaš ormar.

Ladice i organizatore možete iskoristi za modne dodatke - male torbe, novčanike, marame, sunčane naočale i nakit. Tako ćete biti sigurni da se sve nalazi na svome mjestu i puno brže ćete pronalaziti detalje za savršenu modnu kombinaciju.

Zapamtite, organizacija je pola posla. Razmislite što najviše nosite i neka vam to bude najdostupnije, ali ostavite koji topliji komad pri ruci radi promjenjivog proljetnog vremena. I ne tražite izgovore, već krenite odmah!

Kada ste napravili mjesta u ormaru, vrijeme je da se počastite nekim novim komadima. Odaberite svoje proljetne modne favorite iz široke ponude brendova Replay, ALDO, Yamamay, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Furla, Carolina Herrera), Guess, Liu Jo, Designer Outlet Croatia (Ted Baker, Hugo Boss, Corso Roma: Brawn’s, XYZ: Karl Lagerfeld, Gant, Calzedonia Intimissimi). Sve ih možete pronaći u Designer Outletu Croatia.

image
Hugo Boss sako, 4193 kune.
PROMO
image
Ted Baker haljina, 1680 kiuna.
PROMO
image
Replay majica, 670 kuna.
PROMO
image
Guess majica, 195,60 kuna.
PROMO
image
Guess biker jakna, 1119 kuna.
PROMO
image
Liu Jo jakna, 1220 kuna.
PROMO
image
Guess traperice, 879 kuna.
PROMO
image
Liu Jo haljina, 900 kuna.
PROMO
image
Palmers grudnjak, 379 kuna.
PROMO
image
Palmers gaćice, 227 kuna.
PROMO
image
Yamamay grudnjak, 229 kuna.
PROMO
image
Yamamay gaćice, 129 kuna.
PROMO
image
Yamamay negliže, 379 kuna.
PROMO
image
Ted Baker tenisice, 910 kuna.
PROMO
image
Replay tenisice, 810 kuna.
PROMO
image
Aldo cipele, 680 kuna.
PROMO
image
Aldo torbica, 430 kuna.
PROMO
image
Liu Jo torbica, 850 kuna.
PROMO
image
Furla sunčane naočale, 1195 kuna.
PROMO
image
Police sunčane naočale, 1120 kuna.
PROMO
image
Police sunčane naočale, 1270 kuna.
PROMO
image
Zlatarna Dodić ogrlica 1110 kuna.
PROMO
image
Zlatarna Dodić privjesak, 660 kuna.
PROMO
image
Zlatarna Dodić narukvica, 1050 kuna.
PROMO
Linker
23. travanj 2024 18:23