odličan šoping

Rulet iznenađenja i brojni popusti! Novouređena Aldo trgovina otvorila je vrata u City Centeru one West

Svi ljubitelji mode i pratitelji trendova ovdje će moći uživati u novom-starom mjestu u kojem će moći kupiti obuću, torbe i modne dodatke ovog kanadskog brenda, koji je svjetski lider u stvaranju trendova i proizvodnji trendovske obuće i modnih dodataka!

Nova, još ljepša i novouređena ALDO poslovnica otvorena je u zagrebačkom City Center one West centru!

image
Novootvorena trgovina Aldo
PRESS FOTO

Mnogima već dobro poznata shopping destinacija od sada je dobila novo ruho i izgleda bolje nego ikad! Uz predivno preuređen prodajni prostor, svi ljubitelji mode i pratitelji trendova ovdje će moći uživati u novom-starom mjestu u kojem će moći kupiti obuću, torbe i modne dodatke ovog kanadskog brenda koji je svjetski lider u stvaranju trendova i proizvodnji trendovske obuće i modnih dodataka!

Osim osvježenog, novouređenog prostora, svi kupci koji posjete novu trgovinu u City Centeru one West i obave kupnju imaju priliku zavrtjeti rulet iznenađenja i ostvariti brojne popuste, kao i promo kod za kupnju putem ALDO web shopa!

image
Rulet iznenađenja u trgovini ALDO
PRESS FOTO

U novootvorenoj poslovnici moći će se pronaći razni modeli iz najnovije kolekcije proljeće/ljeto koja je stigla u brojne svjetske trgovine pa tako i u ovu na zagrebačkom Jankomiru.

image
ALDO, 740 kuna
PRESS FOTO
image
ALDO, 530 kuna
PRESS FOTO

Bestselleri kolekcije koje možete pronaći u novoj ALDO trgovini su svakako ženske i muške tenisice, apsolutni modni imperativi koji se ističu upečatljivim dizajnom i postaju neizostavan detalj ne samo casual, već i smart business kombinacija.

image
ALDO, 570 kuna
PRESS FOTO

Za kompletan svjež i proljetni outfit neizostavne su i torbe koje će osvježiti i začiniti svaku kombinaciju! Odvažni uzorci, atraktivne boje sezone i razni oblici prigodni za sve aktivnosti glavne su odrednice kolekcije torbi koje se mogu pronaći u bogatoj ALDO ponudi u City Centeru one West.

image
ALDO, 490 kuna
PRESS FOTO
image
ALDO, 490 kuna
PRESS FOTO

I muškarci koji prate trendove i osim udobnosti vole izgledati dobro, u novoj ALDO trgovini mogu pronaći ponešto za sebe: brojni modeli tenisica, elegantnih cipela ili torbi i modnih dodataka nosivih u raznim prilikama moći će se pronaći u novoj ALDO kolekciji za muškarce.

image
ALDO, 570 kuna
PRESS FOTO
image
ALDO, 140 kuna
PRESS FOTO
image
ALDO, 650 kuna
PRESS FOTO

Nemojte propustiti ovu priliku za odličan šoping i posjetite novo in mjesto u City Centeru one West s modernim detaljima koji će uljepšavati vaše modne kombinacije u nadolazećim sezonama! Pogledajte nove trendove, okušajte sreću u ruletu s popustima i uživajte u još ljepšoj ALDO poslovnici!

Linker
05. kolovoz 2022 02:00