Oduševit će vas

Romantika i ženstvenost: Glamurozni minimalizam vjenčanica domaće modne kuće Lukabu

Domaća dizajnerica Marina Jerant i ovog je puta svoje apstraktne izvore nadahnuća pretvorila u avangardne, a nosive komade.

Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što moderna romantičarka želi biti.

image
Lukabu vjenčanice
MAPS OF LIGHT

Modeli vjenčanica osmišljeni su da prate krivulje ženskog tijela, a vješto raspoređeni uzorci tila plutaju na kreaciji elegantno naglašavajući figuru mladenke. Mladenka ostavlja anđeoski, gotovo bestežinski dojam, uobličena detaljima prozračnog tila.

image
Lukabu vjenčanice
MAPS OF LIGHT

Donji dijelovi vjenčanice izrađeni su od lepršavih tkanina koje odaju dojam neprestanog kretanja, ritmičnosti i pokreta. Vjenčanica na taj način svojim kretnjama skladno naglašava pokrete mladenke i čini ju laganom, okretnom i šarmantnom.

Čitajte i: Čista ljepota i elegancija! Pogledajte nove modele Alduk vjenčanica u zavodljivom lookbooku

Sposobnost dizajnerice Marine Jerant da svoje apstraktne izvore nadahnuća pretvori u avangardne, a nosive komade čini ju istinskom umjetnicom.

image
Lukabu vjenčanice
MAPS OF LIGHT

"Moja je kolekcija nadahnuta dubokim ‘rolanjem‘ same sebe, a pročišćujući um, došla sam i do ovog ‘novog minimalizma‘ koji je postao središnji dio nove kolekcije. U svom procesu čišćenja i promišljanja polazim od čistog komada prozračne i nježne tkanine te ju ispreplećem s harmonijom čistih i jednostavnih detalja, delikatnom čipkom i ručno perlanim detaljima u dizajnu čiji završni dodir i pogled gotovo ima opipljivu strukturu oblaka. Volim avangardne i umjetničke detalje povezivati s čistim, minimalističkim krojevima i na taj način stvarati kreacije koje uspješno spajaju tradicionalno i suvremeno, glamurozno na moj način“, kazala je dizajnerica Marina Jerant.

image
Lukabu vjenčanice
MAPS OF LIGHT
image
Lukabu vjenčanice
MAPS OF LIGHT

Kolekcija se može isprobati u Zagrebu i Osijeku uz obaveznu rezervaciju ili poslati mjere i naručiti online vjenčanicu putem webshopa.

Čitajte i: Priča o najpopularnijoj cipeli Manola Blahnika: Kojoj je Carolyne zapravo posvećena?

image
Lukabu vjenčanice
MAPS OF LIGHT
Linker
27. rujan 2022 13:28