Haljine za ljubav

Romantične vjenčanice Kaftan studija: Buđenje proljeća i let ptica inspirirali su ovu sanjivu kolekciju

Cijela kolekcija odiše lakoćom i ljepotom najfinijih lepršavih tkanina, a sastoji se od 24 dizajnerska modela za sve ukuse.

Kaftan studio ima novu kolekciju vjenčanica namjenjenih modernim mladenkama koje vole lagane, sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima.

image
Nova kolekcija vjenčanica Kaftan studija
EDVIN KALIC

Cijela kolekcija odiše lakoćom i ljepotom najfinijih lepršavih tkanina. U izvedbi minimalističke romantične scenografije svoj doprinos je dao akademski kipar Feđa Ćehajić kroz izradu skluptura ptica - čiji je let, uz buđenje proljeća i prirode, jedan od light motiva nastanka cijele kolekcije.

image
Novo lice kampanje je model Selma Hadžiosmanović.
EDVIN KALIC

Čitajte i: Počastite se nekim od najljepših cipela na petu! ‘ombre‘ ili šareni modeli posebno su efektni

Velik izbor modela

Prilikom realizacije kampanje Kaftan studio je okupio fantastični tim suradnika i profesionalca. Novo lice kampanje je manekenka Selma Hadžiosmanović, za šminku je bila zadužena Renata Ponjević, frizure je radila Meliha Višća, art direkciju Kaftan studio dizajnerice, a sve pred objektivnom jednog od najboljih bh. modnih fotografa Edvina Kalića.

image
Kolekcija sadrži 24 dizajnerska modela.
EDVIN KALIC

Kolekcija se sastoji od 24 dizajnerska modela koji će zadovoljiti ukuse i potrebe svih dama koje su ljubiteljice prefinjene Kaftan studio estetike i dizajna.

image
Buđenje proljeća i let ptica jedan je od lightmotiva kolekcije.
EDVIN KALIC
image
Kaftan studio
EDVIN KALIC
image
Kaftan studio
EDVIN KALIC
Linker
01. listopad 2022 13:50