Zaljubljena i seksi

Rihanna već slavi Valentinovo: Nova i vruća kolekcija donjeg rublja koju Riri savršeno nosi

Pjevačica i poduzetnica već neko vrijeme ‘rastura‘ na poslovnom planu gdje niže hit za hitom, od linije donjeg rublja do kozmetike. Nedavno se opustila i na privatnom planu te dozvolila da u javnost procuri vijest o novoj vezi, a sada sretna i zaljubljena reklamira svoju novu kolekciju rublja.

Mnogi još nisu maknuli božićne ukrase iz kuće, a Rihanna se već punom parom priprema za Valentinovo. Pjevačica, dizajnerica, poduzetnica sada je ponovno preuzela i ulogu modela svojih kreacija za marku donjeg rublja Savage x Fenty. I zaista, nije mogla odabrati bolju osobu za to, jer naprosto blista u crvenom od glave do pete.

Crvena čipka, mreža, lateks ili jednostavno - smicalice za Valentinovo. Tako je nazvala svoje vruće fotografije Rihanna, koja će praznik ljubavi dočekati spremna.

Ono čime je oduševila žene "svih oblika i veličina" diljem svijeta - može se naći i u novoj kolekciji. Rublje od prozirnih materijala, koje naglašava ženstvenost, ovog je puta uparila s neprozirnim detaljima od lateksa. Crveni komplet donjeg rublja od nježnog tila, naglasila je rukavicama i samostojećim čarapama od lateksa - sve u vatreno crvenoj boji.

Ljubav je u zraku

Zavodljiva Rihanna, nikad nije odašiljala poruku da joj je za sreću potreban partner, ali ove je blagdane provela u paru. Iako još uvijek nije službeno potvrdila da su u vezi - njezini postupci i više nego jasno govore da je njen dečko reper A$AP Rocky. Dvoje glazbenika zna se godinama, a uz poslovne suradnje njegovali su i prijateljstvo.

Ljubav je u zraku? Rihanna ljubi svog dugogodišnjeg prijatelja, i ne trude se pobiti nagađanja

Nakon što je početkom godine Rihanna prekinula vezu s milijarderom Hassanom Jameelom, počela su šuškanja o tome da između nje i Rockyja ipak ima nešto više.

Ako je bilo onih koji nisu vjerovali da su zajedno, par je na sam Badnjak odklonio svaku sumnju - Rocky je Božić proveo s Rihanninom obitelji na Barbadosu. Tamo su proveli neko vrijeme te nisu marili za iskazivanje nježnosti na romantičnim izlascima.


Pročitajte i:

Njezino veličanstvo - Rihanna! Pokorila je svijet glazbe, a sada prijeti kozmetičkim divovima

Rihanna svojim brendom mijenja modnu povijest: 'Jedino pravilo jest da pravila nema'

Ušla u povijest: Rihanna proglašena najbogatijom glazbenicom na svijetu, 'prešišala' čak i Madonnu

Linker
19. travanj 2024 23:04