IMAXtree
FENTY X PUMA

Rihanna predstavila kolekciju inspiriranu školskim uniformama

Nakon velikog uspjeha prve dvije kolekcije, pjevačica Rihanna vratila se s novom modnom linijom za jesen/zimu koju je predstavila na Tjednu mode u Parizu. Barbadoška pjevačica otkrila je kako joj je kolekcija "Fenty University" najdraža dosad jer se nakratko vratila u školu.

Treća kolekcija Fenty x Puma predstavljena je u Nacionalnoj knjižnici Francuske. Poznati modeli kao što su Stella Maxwell i Joan Smalls prošetali su stolovima za kojima su sjedili uzvanici, a neobična modna pista bila je ukrašena sam klasičnim zelenim lampama. Nova modna linija koju je slavna pjevačica kreirala u suradnji s njemačkim brendom Puma posvećen je školi, odnosno buntovnim učenicima i učenicama.

IMAXtree

Inspiracija za "Fenty University" su joj bile školske uniforme, a novu kolekciju Rihanna je odabrala kako bi, na neki način ponovno proživjela školske dane i učinila ono što joj je tada bilo zabranjeno.

IMAXtree

- Na Barbadosu su u školama obavezne uniforme pa mi je ovo bila prava prilika da se poigram školskim modnim kombinacijama - izjavila je barbadoška pjevačica nakon revija na kojoj je predstavila oversized pernate jakne, kratke hlačice, rezane topove, hoodie s prevelikim rukavima, polo majice ispod kratkih haljinica i dominaciju kariranog uzorka. Nova kolekcija u prodaji će se naći već 9. ožujka na službenim stranicama brenda Puma, a do tada pogledajte što je Rihanna sve pripremila za jesen/zimu ove godine.

Linker
25. travanj 2024 03:23