Ralph Laurent
podržao LGBTQ+

Ralph Laurent predstavio kolekciju povodom Mjeseca ponosa

Kako bi pružio podršku LGBTQ+ zajednicama u Mjesecu ponosa, modni div Ralph Laurent izbacio je novu 'gender neutral' kolekciju koja uključuje majice, hoodice, torbe pa i šilterice.

Povodom Mjeseca ponosa, modni mag Ralph Laurent osmislio je gender neutral kolekciju s Pride motivima i bojama kako bi pružio podršku LGBTQIA zajednicama diljem svijeta.

Kolekcija uključuje majice kratkim rukava, hoodice, torbe, polo majice i šilterice s motivom polo igrača i njegovog konja u duginim bojama.

Ralph Laurent Instagram

"LGBTQ+ zajednicu čini toliko različitih ljudi i osobnosti uklopljenih u jednu obitelj i stvarno je lijepo vidjeti da postajemo prepoznati od velikih brendova poput Ralpha Laurenta", rekao je Cass Bird, jedan od modela iz queer zajednice Hetrick-Martin Instituta.

Ovo nije prvi put da je Ralph Laurent pružio podršku tim zajednicama. U prijašnjim godinama podržali su Hetrick-Martin Institute, amfAR, AIDS Walk New York, God’s Love We Deliver i the Elton John AIDS Foundation. Pedeset posto od 100-postotne zarade od prodaje hoodica i 100 posto zarade od prodaje majica dobit će Stonewall Community Foundation, organizacija koja podržava LGBTQ+ zajednicu u SAD-u.

Ralph Laurent
Ralph Laurent Pride hoodica, 806,40 kuna

Ralph Laurent
Ralph Laurent Pride majica, 365,40 kuna

Ralph Laurent
Ralph Laurent Pride tote torba, 945 kuna

Linker
18. travanj 2024 09:47