Ne možeš ih promašiti

Preslika slavne majke: Kaia Gerber u kampanji za Calvin Klein nevjerojatno podsjeća na Cindy

Mlada nasljednica legendarnog supermodela oduševljava svakom novom kampanjom, sada je postala zaštitno lice za Calvin Klein, modnu kuću koja je s njenom majkom usko surađivala devedesetih godina 20. stoljeća.

Da je ne krasi razbarušena bob frizura, malene tetovaže baš kao što ona nema prepoznatljiv madež iznad gornje usne, zvijezdu nove kampanje Calvina Kleina, moglo bi se vrlo lako zamijeniti za mladu Cindy Crawford. To je zapravo njezina kći Kaia Gerber, koja je slika i prilika svoje majke, legendarnog supermodela devedesetih godina. Guste obrve i napućene usne nevjerojatno podsjećaju na zaštitne crte zbog kojih je Cindy postala muza CK na vrhuncu svoje karijere.

Crawford je redovito nosila revije za tu modnu kuću, a Kaia je upravo za Calvina Kleina prvi put prošetala pistom, noseći njihovu kolekciju iz sezone jesen/zima 2018.

Čitajte i: Lice postpandemijske generacije: Kći Cindy Crawford u kampanji za Celine oduševila svijet

Čitajte i: Kaia Gerber dobila prvu veliku TV ulogu! Pridružit će se glumačkoj postavi hit horor serije

Uzbudljivo proljeće

Fotografije koje je Kaia pokazala na svom Instagramu otkrivaju zaštitne crno-bijele fotografije na kojima nosi prepoznatljivo donje rublje Calvina Kleina - s istaknutom gumenom trakom. Fotografije je snimio Ryan McGinley. Na službenom CK profilu, vidi se i ostatak kampanje koje je mlada modna nasljednica dostojno predstavila - bijele traperice, plave odrezane traperice, bijela vesta i čizme.

Uzbudljivo je ovo proljeće za Kaiu, prije samo nekoliko dana objavila je da će se po prvi put okušati u većoj glumačkog ulozi. Naime, Kaia će se pridružiti glumačkoj ekipi u desetoj sezoni hit showa "American Horror Story"; glumit će uz Adinu Porter, Angelicu Ross i Evana Petersa.

Iako ovo nije njezino prvo glumačko iskustvo, ipak je riječ o nešto većem projektu u kojem će pokazati sav svoj talent. Kaia je prije glumila u raznim videospotovima za modne brendove pa otprilike zna kako to funkcionira, ali nikada se nije pojavili u seriji ili filmu. Također, franšizi će se pridružiti i Macaulay Culkin, koji je i dalje najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmovima "Sam u kući".

Linker
19. travanj 2024 23:52