NOVO LICE

Predsjedničke veze na Tjednu mode u New Yorku: Pokćerka Kamale Harris dobila šansu nakon inauguracije

Ella Emhoff, pokćerka potpredsjednice SAD-a Kamale Harris, debitirala je kao model u kampanji modne marke Proenza Schouler.

Ella Emhoff, pokćerka potpredsjednice SAD-a Kamale Harris, debitirala je kao model u kampanji Proenza Schouler. Što je potrebno da od djevojke koja prodaje svoju odjeću putem Instagrama završite na pisti Tjedna mode u New Yorku? Vaša pomajka treba postati potpredsjednica SAD-a, jedan je od mogućih odgovora. Upravo se to dogodilo 21-godišnjoj studentici Elli Emhoff, koja je iz anonimnosti izvučena nakon što je Kamala Harris, supruga njezinog oca, odvjetnika Douga Emhoffa, postala desna ruka novoga američkog predsjednika Joea Bidena.

image
Ella je bliska sa svojom pomajkom Kamalom Harris, a nju i oca podržala je i na inauguraciji Joea Bidena.
ROB CARR/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Samo tjedan dana nakon što je Biden postao predsjednik, a Harris potpredsjednica SAD-a, Ella je potpisala ugovor s agencijom IMG Models.

Nije to bilo nimalo čudno nakon što su brojni komentatori upravo nju izdvojili kao modnu pobjednicu predsjedničke inauguracije na kojoj je zasjala u ljubičastoj Batsheva haljini i Miu Miu kaputu. Nepunih mjesec dana kasnije debitirala je kao manekenka. Prvo su se u medijima pojavile njezine fotografije iz kampanje modne marke Proenza Schouler, a zatim je za njih i nosila reviju na Tjednu mode u New Yorku.

image
Pojavljivanje u zanimljivom Miu Miu kaputu proslavio je mladu studenticu umjetnosti na Parsonsu.
CNP/ADMEDIA/ADMEDIA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Moćnim outfitom privukla poglede: Tko je pokćerka Kamale Harris o čijem kaputu svi govore?

‘Studentica na Parsonsu, netko s kime bismo se htjeli družiti‘

- Ona predstavlja priču kakvu smo htjeli ispričati s ovom kolekcijom. To je početak novog poglavlja u američkoj povijesti, gledajući odjeću koju nosimo i koja nas privlači. Ona je dašak svježeg zraka – objasnio je dizajner Lazaro Hernandez, koji s kolegom Jackom McColloughom osnovao modnu marku Proenza Schouler.

image
Nakon što je potpisala za modnu agenciju IMG Models, Ella je dobila i prvi angažman - odradila je kampanju za modni brend Proenza Schouler.
AVALON.RED/AVALON/AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA

- Ona je nova generacija, ide na Parsons, fakultet koji smo i mi pohađali, studira umjetnost i zanima ju odjeća, u principu je netko s kime bi se voljeli družiti – nadodao je McCollough.

Čitajte i: Nakon pojavljivanja na inauguraciji, pokćerka i pjesnikinja dobile ugovor o kojem mnoge djevojke sanjaju

Ella je rođena u braku odvjetnika Douga Emhoffa i holivudske producentice Kerstin Emhoff, rođene Mackin.

Kao i njezin pet godina stariji brat, ime je dobila po jazz glazbenicima. Brat Cole po saksofonistu Johnu Coltraneu, a Ella po pjevačici Elli Fitzgerald. No, u ovom slučaju ne vrijedi stara latinska poslovica „nomen est omen” jer nijedno od njih dvoje nisu postali glazbenici. Čak ni uz pomoć majke, producentice mnogih videospotova, poput „Pretty Hurts” glazbene dive Beyonce.

image
Ella dosad nije ni sanjala da bi se mogla baviti manekenstvom.
DANIEL SHEA/PROENZA SCHOULER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Još uvijek studentica, trebala bi diplomirati ove godine, Ella je zainteresirana za modu, ali nikada nije razmišljala o manekenstvu. - Bila sam iznenađena kada su me kontaktirali iz IMG jer dok sam bila mlađa nikada nisam o sebi razmišljala kao o manekenki. Kao i mnoge druge mlade djevojke, imam dosta problema sa samopouzdanjem, pa je zastrašujuće ući u ovaj svijet koji je toliko fokusiran na vas i vaše tijelo – kazala je Ella nakon što je potpisala svoj prvi manekenski ugovor.

Čitajte i: Najzanimljiviji detalji inauguracije! Otkriven nadimak prve dame, ali i hrvatsko vino kojim su Bidenovi nazdravili

No, prije prvog posla morala je nagovoriti tatu, mamu i maćehu da joj dopuste da prihvati ugovor.

- Oni znaju koliko ovaj svijet zna biti varljiv, pa su se postavili vrlo zaštitnički – kazala je Ella. Nakon prvih reakcija, čini se da roditelji nisu imali previše razloga za brigu, jer mlada djevojka dobiva same pohvale.

Linker
19. travanj 2024 03:58