Davor Matota, Maja Jurović /
Udobnost ispred mode

Poznate Hrvatice na špici ne skidaju se iz tenisica

Domaće trendseterice složne su u jednom! Kad je riječ o odabiru obuće za obilazak glavnih gradskih punktova sve nose - tenisice!

Poznato je da su Hrvatice na 'ti' s modom te svoje odjevne kombinacije ponosno pokazuju na zagrebačkoj špici ili, pak, splitskoj rivi. Trendovi se prate, pa nije ni čudo da se gotovo svi hit komadi s modnih pista mogu vidjeti upravo na ulicama metropole. No, kad je cjelodnevni boravak u gradu u pitanju, na modu se malo manje pazi, a prednost se daje udobnosti. Pa zato domaće dame u šoping, šetnju sa psima ili druženje s obitelji nose - tenisice. Kako su glavni aduti jesenske garderobe, pogotovo kad padnu temperature, trendi kaput koji griju, za bezbrižan boravak u gradu nije bitno jesu li gležnjevi goli. Tom se formulom vodila poduzetnica poduzetnica Iris Androšević Pinjuh pa je jarkocrveni kaput i culotte hlače ublažila trendi bijelim tenisicama, dok je glumica Mada Peršić učinila suprotno - pastelnu kombinaciju "podignula" je crvenim tenisicama.

Davor Matota / Hanza Media
Iris Androšević Pinjuh

Davor Matota / Hanza Media
Mada Peršić

Supruge nogometaša Mariju Bišćan i Ljupku Gojić Mikić ne veže samo prijateljstvo, već i isti modni ukus, barem kad je obuća u pitanju. Naime, Zagrepčanke su odabrale model njemačkog brenda adidas NMD, Marija u sivoj, a Ljupka u tamnoplavoj nijansi. Trendseterice su jednostavnim odjevnim kombinacijama dale kulerski štih odabirom tenisica sportskog izgleda.

Spica / Zagreb 13.10.2017. / foto: Maja Jurovic / Marija Biscan
Maja Jurović / Hanza Media
Marija Bišćan

Spica / Zagreb 23.11.2017. / foto: Maja Jurovic / Ljupka Gojic Mikic i kcer Mari Dana ili Dani
Maja Jurović / Hanza Media
Ljupka Gojić Mikić

Spica / Zagreb 23.11.2017. / foto: Maja Jurovic / Ljupka Gojic Mikic i kcer Mari Dana ili Dani
Maja Jurović / Hanza Media

Bivšu voditeljicu i event menadžericu Koranu Gvozdić navikli smo gledati u damskim izdanjima, a pravo je osvježenje vidjeti ju u trapericama ravnog kroja, baloneru i upečatljivim tenisicama futurističkog izgleda. Kako ne bi previše odskakala od svog stila, žuti slip-on model kojeg je nabavila bio je ukrašen šarenim kristalićima.

Spica / Zagreb 28.10.2017. / foto: Davor Matota / Korana Gvozdic
Davor Matota / Hanza Media
Korana Gvozdić

Okorjela rokerica, bivša manekenka Kristina Šalinović, vjerna je svom modnom izričaju pa kad nije u robusnim čizmama na vezanje, uz omiljene skinny traperice nosi tenisice u tamnim nijansama. Za razliku od Makaranke, njezina kolegica iz modnog svijeta, plus size model Lucija Lugomer najčešće bira ženstvene haljine i suknje, uz koje sjajno pristaju flatform modeli tenisica.

Spica / Zagreb 30.09.2017. / foto: Davor Matota / Kristina Salinovic i pas Whiskey i Gin (Gin nije njezin, cuva ga)
Davor Matota / Hanza Media
Kristina Šalinović

Spica / Zagreb 30.09.2017. / foto: Davor Matota / Lucija Lugomer
Davor Matota / Hanza Media
Lucija Lugomer

Linker
18. travanj 2024 03:12