Screenshot
FILM S PORUKOM

Posveta klupskoj kulturi u promotivnom filmu modne kuće KENZO

Najnoviji promotivni film modne kuće KENZO za sezonu proljeće/ljeto 2017. posveta je noćnom životu i klupskoj kulturi kao moćnom izvoru alternativnih stremljenja protiv rasizma, seksualne opresije i klasnih nejednakosti.

Film u kojem se svijet prirode transformira u klupsko okruženje režirao je Partel Olivia, a koreograf je Ryan Heffington koji se već može pohvaliti nominacijom za Grammyja. Niz samostalnih plesnih nastupa simboliziraju one trenutke kada ste sami na plesnom podiju, bez obzira na to jeste li na njega hrabro kročili prvi ili ste, poneseni glazbom, na njemu ostali posljednji. S plesnim momentima iz ovog filma mogu se poistovjetiti i oni koji jedino vole plesati sami, u svojoj dnevnoj sobi.

Ovaj uistinu neodoljiv film je još jedan primjer kako KENZO mudro pristupa modnim filmovima. U suradnji s proslavljenim redateljima kao što su Gregg Araki, Spike Jonze i Carrie Brownstein koriste ovaj medij za nešto više od pukog pokazivanja odjeće – svojim filmovima pričaju priče i iznose ideje. Zato je uvijek zanimljivo vidjeti kojom će se temom pozabaviti u svakom novom filmu.

Linker
19. travanj 2024 19:05