MLADA NASLJEDNICA

Poput blizanki: Kći Heidi Klum oduševila pratitelje fotografijom na kojoj pozira s majkom u identičnom outfitu

Kći Heidi Klum, Leni, često se na društvenim mrežama pohvali fotografijama sa slavnom majkom, a ovoga je puta pratitelje oduševila objavom na kojoj su uskladile outfite.

Leni Klum, 17-godišnja kći proslavljene manekenke Heidi Klum često dijeli fotografije s majkom, a sada je pratitelje na Instagramu iznenadila fotografijom koja iskače od svih ostalih.

U haljinama identičnog srebrnog šljokičastog uzorka i sandalama na petu poznata Njemica i njezina kći zablistale su poput blizanki, što su pratitelji odmah primijetili.

"Uskladila se s mamom", napisala je Leni u opisu fotografije ispod koje su ubrzo pristigli komplimenti i komentari obožavatelja poput "nevjerojatno sličite", "iste ste", "prelijepe"... Ipak, neki su pratitelji primijetili nešto čudno na fotografiji slavne majke i kćeri već poznatih po sličnom modnom ukusu.

Čitajte i: Dobri geni Leni Klum: Modna kraljica konačno je dala zeleno svjetlo svojoj nasljednici

"Mislim da je riječ o photoshopu. Izgleda kao da su je smanjili", napisao je jedan od pratitelja. "Leni izgleda kao lutka. Neprirodno", komentirao je drugi s kojim se još jedan pratitelj složio da proporcije na fotografiji djeluju neprirodno.

Je li riječ o obrađenoj fotografiji ili ne, činjenica da si slavne mama i kći nevjerojatno liče ne može se osporiti, a osim fizičkog izgleda, Leni je od majke pokupila i "manekenske gene".

image
Leni i Heidi često usklađuju outfite.
ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Dva desetljeća nakon slavne mame krasi slavnu naslovnicu: Leni Klum ima samo 16 godina i već osvaja svijet

Leni, koja je ponude u svijetu mode dobivala još s nepunih 12 godina, službeno je majčinim stopama krenula tek prošle godine kada je Heidi pristala na njihovo zajedničko snimanje za naslovnicu njemačkog izdanja Voguea. Koliko se dobro snalazi u manekenskim vodama Leni je pokazala u nedjelju kada je na modnoj reviji u Veneciji nosila Dolce & Gabbana kolekciju te je zasjala u jarkoplavoj satenskoj haljini s dekoltiranim korzetom, a cijeli outfit dodatno je naglasila šljokičastom krunom.

Lenin hod snimila je i ponosna Heidi te je podijelila video na Instagramu s obožavateljima koji su, po običaju, lajkovima odmah iskazali oduševljenje mladom Heidinom nasljednicom.

Linker
23. travanj 2024 05:00