Press foto
Obnovite garderobu

Popust koji smo čekali: Pastele i cvjetni dezen za savršen početak proljetne sezone

Petak postaje još bolji uz City Shopping Day: iskoristite popust od 15% na sve u multibrand trgovini Peek&Cloppenburg, u City Centeru one ovaj petak i osvježite garderobu odličnim modnim komadima.

Modni dizajneri na svojim su revijama za sezonu proljeće/ljeto 2018. godine predstavili veliki povratak ženstvenosti.

Pastelne boje, s naglaskom na svijetloljubičastoj, nježno ružičastoj i nebeski plavoj, nikad nisu bile poželjnije, a damski cvjetni uzorak proteže se kroz hit modele - od maksi suknji, preko lepršavih haljina pa sve do ogrtača koji odlično pristaju uz komplete i haljine u već spomenutim nježnim nijansama.

Press foto
Haljina Joseph Janard, 1099 kn; Kapa Tommy Hilfiger, 279 kn; Haljina Comma, 999 kn, Torba, Tommy Hilfiger, 1099 kn

Bijele tenisice apsolutni su hit sezone, što zaista nije čudno - jednako dobro pristaju uz ženstvene haljine, traperice i T-shirt i maksi hlače u spoju s bluzom.

Baloner, najpraktičniji proljetni komad ove sezone može se kupiti u raznim krojevima i bojama, a kako je riječ o komadu koji traje godinama, ovakav kaput jedna je od najpametnijih modnih investicija. Ne zaboravite modne dodatke koji će privlačiti poglede, poput lijepih torbica i simpatičnih šilterica za sport glam izgled.

Press foto
Torba Trussardi Jeans, 849 kn; Baloner, Jake’s, 779 kn; Torba, Guess, 1099 kn; Tenisice, Tommy Hilfiger, 849 kn; Haljina, Hugo Boss, 2299 kn; Majica, Marc Cain, 899 kn

Ovo je jedna od najzabavnijih sezona i kad je muška moda u pitanju - Peek&Cloppenburg modernim muškarcima nudi niz odijela u odvažnim dezenima i modernim bojama, baš kao i niz atraktivnih blejzera koji se mogu nositi uz traperice, majice i tenisice, za ultimativni izgled muškarca sa stilom.

Press foto
Odijelo, Hugo Boss, 2999 kn; Kravata Montego, 129,95; Košulja Hugo Boss, 699 kn, Baloner Montego, 599 kn; Haljina Christian, Berg, 699 kn; Torba Tom Tailor, 279,95 kn, Baloner Montego, 599 kn; Haljina Christian Berg, 699 kn; Torba Tom Tailor, 279,95 kn, Sako 899 kn i prsluk379,95 kn sve McNeal; Hlače 899 kn i košulja, 699 kn sve Hugo Boss; Leptir-mašna Blick,229,95 kn; Tenisice Tommy Hilfiger, 479,95 kn

Za sve koji svoju garderobu namjeravaju upotpuniti atraktivnim i kvalitetnim proljetnim komadima, imamo odličnu vijest - u petak, 20.04.2018., održat će se City Shopping day, a Peek&Cloppenburg iznenadit će svoje kupce odličnim popustom! Popust možete ostvariti u City Centeru one Zagreb East i West te City Centeru one Split. A u City Centeru one Split prepustite se vještim rukama vizažistice parfumerije Douglas uz ugodnu glazbenu podlogu.

Bez obzira volite li ići u korak s najnovijim modnim trendovima ili ste pak odani klasičnom stilu, u trgovini Peek&Cloppenburg pronaći ćete nezaobilazne komade kojima ćete upotpuniti svoj look!

Press foto
Hlače Marc Cain, 1499 kn; Torba Trussardi Jeans, 1299 kn; Ogrtač, Jake's, 479,95 kn; Pulover Joseph Janard, 699 kn

Uz kupon iz Glorije koja izlazi 19. travnja, ostvarite 15% popusta na raznoliki asortiman koji seže od visokokvalitetnih vlastitih marki, preko high street imena pa do ekskluzivnih dizajnerskih brandova kao što su Boss, Armani, Calvin Klein, Marc Cain, Michael Kors te brojni drugi.

Za još slađi kraj radnoga tjedna pobrinut će se čašica osvježavajućeg pjenušca te fine slastice koje očekuju sve posjetitelje u poslijepodnevnim satima.

Linker
15. travanj 2024 03:55