Silvia Gattin
Dizajnerica Silvia Gattin u Zagrebu

Pop-up rasprodaja na kojoj ćete 'uloviti' jedinstvene modne komade

Jako zanimljiva pop-up rasprodaja modnih komada nastalih u dalekim zemljama poput Tajlanda, Indije i Maroka dogodit će se ove subote, 3. prosinca, u LeBand Concept Storeu u zagrebačkom Obrtničkom prolazu 1.

Austrijsko-hrvatska modna dizajnerica Silvia Gattin obožava avanture, putovanja i slobodu koju doživljava prilikom toga, modu i tradicionalne uzorke. Upravo su je te 'male' ljubavi dovele do osnivanja silviagattin.com - online modne destinacije kojom želi promovirati zanimljive produkte nastale u dalekim zemljama koje je obišla. Njezine stvari pričaju priče o ljudima koji su ih izradili; samozatajnim zanatlijama koje obilazi i upošljava po dalekim zemljama poput Indije, Maroka i Tajlanda, kako bi njihov rad promovirala izvan granica u kojima nastaje.

SilviaGattin.com
Himalajski prsluci (koža / krzno), izrađeni u Srinagaru; Jammu & Kashmir / Indija

Na taj način ih potiče da ne zapostave svoja drevna znanja i vještine, a onima koji onda nose odjeću i obuću ili kupuju stvari za kuću daje priliku da posjeduju jedinstveni komad s pričom koja je zapravo priča - o ljubavi prema ljudima, ručnoj izradi, dizajnu, kreativnosti, suradnji, ljepoti različitosti, očuvanju starih zanata te njihovoj umjetničkoj, ali i nosivo - uporabnoj vrijednosti.

SilviaGattin.com
Gypset šal, ručne izrade, Chang Mai / Tajland

Na jedan dan Silvia će gostovati u Zagrebu sa zanimljivom ponudom jedinstvenih boho komada koje ćete moći kupiti po fantastičnim cijenama. Pop-up rasprodaja će se održati od 11 do 15 sati u prostoru LeBand Concept Store. Uživo ćete moći doživjeti i isprobati modne komade uz čašu pjenušavog vina i zalogaje koje priprema Apetit City restoran. Bit će to jedno ugodno modno druženje ove subote u centru Zagerba!

SilviaGattin.com
Happy Holi Hippie Clutch torbica ručne izrade, pokrajina Gujarat / Indija

SilviaGattin.com
Silvia Gattin

Linker
24. travanj 2024 19:06