REUTERS
NAJGLEDANIJA MODNA REVIJA

Pogledajte svaki look s Victoria's Secret Showa

Od velikog debija Belle Hadid pa sve do Jasmine Tookes koja je ove godine nosila Fantasy Bra vrijedan tri milijuna dolara...Pogledajte tko je sve prošetao modnom pistom Victoria's Secret Showa koji se ove godine održao u Parizu.

Ovogodišnja revija popularnog brenda donjeg rublja održana je u Grand Palais u francuskoj prijestolnici mode u kojoj se inače osim izložbi umjetnina i fotografija redovito održava i revija luksuzne kuće Chanel.

Osim Viktorijinih anđelica, među kojima su slavne manekenke Adriana Lima i Alessandra Ambrosio, reviju su nosile i jedni od najpoželjnijih modela trenutačno: Gigi Hadid, Kendall Jenner i Bella Hadid kojoj je ovo bio prvi nastup za poznati američki brend. Kao i svake godine, i ovog puta su za zabavljanje angažirani poznati glazbenici - The Weeknd, Lady Gaga i Bruno Mars koji će sigurno doprinijeti gledanosti ionako najgledanije revije. A upravo su kanadski glazbenik The Weeknd i američka manekenka Bella Hadid dodatno "zagrijali" modnu pistu. Naime, njih su dvoje nedavno prekinuli vezu pa je njihov susret na modnoj pisti, popraćen značajnim pogledima, trenutak s ovogodišnje revije o kojem se najviše priča.

Bella Hadid and Abel Tesfaye aka The Weeknd on the catwalk during the Victoria's Secret Fashion Show 2016 held at The Grand Palais, Paris, France, Image: 307147951, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Bella Hadid i The Weeknd

I dok se čeka televizijski prijenos cijele revije, najavljen za 5. prosinca, pogledajte sve seksepilne lookove s modne piste.

Linker
20. travanj 2024 01:53