Profimedia, SGP
PREKINUTA SURADNJA

Pogledajte posljednju kolekciju Petera Dundasa za talijanski brend Roberto Cavalli

Suradnja norveškog dizajnera Petera Dundasa i talijanske modne kuće Roberto Cavalli prekinuta je nakon samo godine i pol. Posljednju svoju kolekciju za luksuzni brend predstavio je prošlog mjeseca na Tjednu mode u Milanu, a sada im se zahvalio za dragocjeno iskustvo i poželio uspjeh u budućim projektima.

Prije nego je preuzeo vodstvo kuće Roberto Cavalli, norveški je dizajner od 2008. godine bio na čelu brenda Emilio Pucci. Ipak, angažman za Cavalli za njega je bio svojevrstan povratak kući: Peter Dundas radio je sa slavnim Robertom Cavallijem i njegovom suprugom Evom kao glavni dizajner od 2002. do 2005. godine.

„U ime Roberta Cavallija i dioničara, zahvaljujemo se Peteru Dundasu na njegovom doprinosu brendu i želimo mu sve najbolje u budućnosti. S obzirom na to da Roberto Cavalli prolazi kroz period transformacije, dizajnerski tim nastavlja s radom, a novi kreativni direktor bit će odabran u dogledno vrijeme“ – izjavio je Gian Giacomo Ferraris, izvršni direktor grupe.

Kolekcije Petera Dundasa za Cavalli nisu uspjele transformirati brend: on je cijelo vrijeme bio vjeran bogatim dizajnima i raskošnim uzorcima, ali njegove kreacije nisu dobivale dobre recenzije. Njegovu posljednju kolekciju pogledajte u galeriji!

Linker
19. travanj 2024 19:09