/ Christian Louboutin
NOVA KOLEKCIJA

Pogledajte nove Christian Louboutin cipele inspirirane sedamdesetima

Jedan od najpoznatijih svjetskih dizajnera obuće predstavio je kampanju za jesen/zimu 2016. inspiriranu sedamdesetima i njegovim tulumarenjima u diskoteci Le Palace u Parizu: Christian Louboutin je za novu modnu sezonu pripremio upečatljive i “razmetljive” cipele koje dočaravaju njegov slobodan duh. 

Kampanju “Oh! You Pretty Things” su snimili modni fotografi Sofia Sanchez i Mauro Mongiello, a u nju je uključeno osam ključnih stilova iz jesenske linije u kojoj je francuski dizajner koristio zlatne detalje, jarke boje, životinjski print i prišivke, zahvaljujući čemu je svaki dizajn drugačiji i unikatan.

Foto: Christian Louboutin

– Sedamdesete su bile godine kada su svi imali vlastiti stav i nisu željeli izgledati normalno. Žene su se voljele isticati, biti glasne. Imale su svoj stav i stil, i bile ponosne na to. Poigravale su se vlastitom ženstvenošću – izjavio je Christian Louboutin, čija je jesenska kolekcija, u kojoj su svoje mjesto dobile i platforme, čizmice te šljokičaste Mary Jane cipele, idealna za plesni podij.

Cijelu kolekciju za jesen/zimu možete pogledati u odličnom Christian Louboutin lookbooku , kupiti na Net-a-Porteru, a kampanju pogledajte u galeriji!

Linker
19. travanj 2024 03:24