Danijel Galić
ČIPKA U TRI NIJANSE

Pogledajte kako Žanamari nosi prvu kolekciju donjeg rublja dvojca ELFS

Iako su još 2011. lansirali kolekciju muškog donjeg rublja, tek su ove godine predstavili svoju prvu kolekciju za žene u kojoj im je glavna namjera bila prepoznatljiv potpis s čipkanih haljina prenijeti na zanemaren dio mode.

U pravo vrijeme, nekoliko dana prije Dana zaljubljenih, modni dvojac Elfs predstavio je svoju prvu kolekciju ženskog donjeg rublja: gaćice i grudnjaci od čipke dolaze u tri nijanse pa možete odabrati između klasične crne i nude te vatrene crvene.

- Donje rublje je vrlo zanemaren dio mode, a trebao bi biti najvažniji jer sve što stavljamo preko njega zapravo bi trebala biti nadogradnja! Ovom prvom kolekcijom rublja htjeli smo svoj prepoznatljiv potpis s čipkanih haljina prenijeti na ženama omiljeno donje rublje! Moramo reći da smo oduševljeni prvim reakcijama! - istaknuo je Aleksandar Šekuljica iz dvojca Elfs. Kao ambasadoricu prve kolekcije odabrali su pjevačicu Žanamari Perčić kojoj je na snimanju najveća potpora bio suprug Mario koji je i sam bio Elfsov model pa joj je pomagao sa svojim savjetima.

'Za Valentinovo biram crveni set za sebe!', rekla je Žanamari.

Linker
18. travanj 2024 21:02