Zach Hilty/BFA.com
REVIJA U NEW YORKU

Pogledajte kako najpoznatiji modeli nose komade zbog kojih će se ponovno čekati u redovima ispred H&M-a

High street brend H&M i Jeremy Scott, kreativni direktor luksuzne modne kuće MOSCHINO, predstavili su sinoć svoju suradnju na modnoj pisti u New Yorku koja je, prepuna reklamnih panela, izgledala poput njujorškog Times Squarea, a u novim komadima za kojima će uskoro nastati pomama prošetale su najpoznatije manekenke današnjice.

Nakon predstavljene kampanje, u New Yorku je održana MOSCHINO [tv] H&M modna revija koju su nosile Bella i Gigi Hadid, Winnie Harlow, ali i jedna od prvih svjetskih supermodela Naomi Campbell. Novu kolekciju u kojoj high street brend susreće high end iz prvog su reda pratili brojni uzvanici među kojima su bile mlade zvijezde Paris Jackson (20), kći pjevača Michaela Jacksona, Frances Bean Cobain (26), kći pjevača Kurta Cobaina i Courtney Love te Miles Richie (24), sin glazbenika Lionela Richieja.

Naomi Campbell
Matteo Prandoni/BFA.com
Naomi Campbell

frances-bean-cobain
Zach Hilty/BFA.com
Frances Bean Cobain

paris-jackson
Zach Hilty/BFA.com
Paris Jackson

- MOSCHINO [tv] H&M kolekcija je poklon mojim obožavateljima. Htio sam im podariti "naj-MOSCHINO" kolekciju ikada. Nastojao sam uključiti sve elemente koji se i inače mogu vidjeti na mojim modnim revijama - visoku modu s animiranim likovima pomiješanu s duhom ulične mode i detaljima iz svijeta hip-hopa, kao i odgovarajućom dozom blještavila za prepoznatljivi MOSCHINO look - izjavio je Jeremy Scott, kreativni direktor modne kuće MOSCHINO.

Gigi Hadid
Matteo Prandoni/BFA.com
Gigi Hadid

Bella Hadid
Matteo Prandoni/BFA.com
Bella Hadid

Isabeli Fontana
Matteo Prandoni/BFA.com
Isabeli Fontana

- Odlično smo se zabavili i uživali u svijetu koji je Jeremy osmislio za MOSCHINO, kao i na MOSCHINO [tv] H&M modnoj reviji. Ova suradnja je uspješno spojila i prenijela optimizam, smisao za humor i životnu radost koji su vidljivi kod svakog artikla iz kolekcije,” naglašava Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica brenda H&M.

Povodom MOSCHINO [tv] H&M modne revije, za šminku se pobrinula jedna od najlegendarnijih visažistica na svijetu, Pat McGrath, koja je za sve kombinacije koristila H&M Beauty proizvode. Kako bi uskladili šminku s kolekcijom, korišten je jači, glamurozni make-up fokusiran na eyeliner i blistavu kožu.

Jeremy Scott
Matteo Prandoni/BFA.com
Jeremy Scott

Odmah nakon što je modna revija završena naklonom Jeremya Scotta publici, američki DJ Diplo je "pokrenuo" plesni dio večeri, a otkrivena je i ekskluzivna pop-up MOSCHINO [tv] H&M trgovina, u kojoj su uzvanici ujedno imali priliku postati i prvi vlasnici artikala iz ove kolekcije.

diplo
Zach Hilty/BFA.com
Diplo

MOSCHINO [tv] H&M je kolekcija koja spaja energiju ulice s pop kulturom, glamurom, razigranosti i humorom. Kreativni direktor modne marke MOSCHINO, Jeremy Scott, osmislio je kolekciju za žene i muškarce, kao i modne dodatke i nekoliko posebnih artikala za pse. MOSCHINO [tv] H&M kolekcija će biti lansirana u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i online, 8. studenog ove godine.

Linker
30. rujan 2022 15:13