Tim P. Whitby/ Getty Images
I NAJBOLJI GRIJEŠE

Pjevačica pala na ispitu: Ovaj kompletić nije dobio prolaznu ocjenu

Upečatljive kombinacije nisu joj strane: jarke boje, različiti uzorci u jednom stajlingu te neobični modni komadi vrlo su često njezin odabir, ali pjevačica porijeklom s Kosova ovog je puta zaradila oštre kritike na račun svojeg posljednjeg kompletića.

Iako se radi o capsule kolekciji koju je u suradnji s britanskom modnom kućom Burberry kreirao ruski dizajner Gosha Rubchinskiy, britanska pjevačica Rita Ora (26) nije bila pošteđena kritika zbog svojeg modnog odabira za dodjelu Radio 1 Teen Awards u Londonu. Zvijezda porijeklom s Kosova odabrala je komade iz kolekcije za muškarce, a mnogi smatraju da je ovim stajlingom nadmašila samu sebe, osobito jer ga je odabrala za crveni tepih. Košulju kratkih rukava i kratke hlače u istom uzorku, onom kultnom kariranom po kojem je kuća Burberry prepoznatljiva, kombinirala je s crnim kožnatim mokasinama te bijelim soknama. Osim toga, cijeli je stajling nadopunila i šiltericom u istom uzorku, a kako bi dodala malo ženstvenosti, svoju je kosu raspustila u bogatim valovima, dok je na kapke nanijela šljokičasto ljubičasto sjenilo za oči.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 22:  Rita Ora attends the BBC Radio 1 Teen Awards 2017 at Wembley Arena on October 22, 2017 in London, England.  (Photo by Tim P. Whitby/Tim P. Whitby/ Getty Images)
Tim P. Whitby/ Getty Images

Rita Ora attends Radio 1 Teen Awards in London.
<P>
Pictured: Rita Ora
<B>Ref: SPL1607488  231017  </B><BR/>
Picture by: Ana M Wiggins / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Ana M Wiggins / Splash News

Njezin stajling je zapravo jedan od lookova iz capsule kolekcije koja će biti dostupna tek u siječnju iduće godine, a iako je dizajnirana za muškarce, Ritu Oru to nije smetala, kao što neće niti brojne trendseterice koje su si već pronašle komade koje žele imati u svojoj garderobi.

Gosha Rubchinsky X Burberry

Iako je ona, prema mišljenju mnogih, strašno pogriješila, kultni uzorak kuće Burberry odlično je nosila barbadoška pjevačica Rihanna. Ona je cijeli dojam "ublažila" tako što je karirani kaput kombinirala s crnom haljinom pa se i šilterica u istom uzorku odlično uklopila.

New York, NY  - *EXCLUSIVE* Rihanna shows some leg as she decks heads out in Burberry for the evening in New York.

Pictured: Rihanna

BACKGRID USA 10 OCTOBER 2017, Image: 352450096, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 19:20