Jakov Baričić
Mai by MAJDA

Pamučne haljine u kojima ćete poželjeti provesti cijelo ljeto

Zagrebačka dizajnerica Majda Postružin predstavila je lookbook s ovosezonskim komadima koji su romantični, ženstveni, ljupki...

Modna dizajnerica Majda Postružin svojim radom posljednjih nekoliko godina oduševljava poklonice modernog dizajna, romantičnog stila te vrhunske kvalitete i udobnosti. Da pamuk nije rezerviran samo za sportske komade, dokazuju ženstvene kolekcije koje ruše mit o ovom popularnom materijalu, a koje su po prvi puta ovog ljeta i prošetale modnom pistom.

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Na reviji modnog brenda MAI by Majda je predstavljena kolekcija proljeće/ljeto 2017., koja je utjelovila francuski šik, s karakterističnim lepršavim materijalima, razigranim volanima i cvjetnim uzorcima. A uslijedio je i MAI by Majda lookbook s omiljenim ovosezonskim komadima, s naglaskom na ženstvene i romantične dizajnerske komade izrađene od prozračnih i ugodnih materijala.

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Lookbook su obilježile duge cvjetne haljine, veseli uzorci, lepršavi materijali te šarmantni detalji poput bogatih volana i decentne čipke. Neodoljivi komadi iz aktualne kolekcije elegantni su i šik, no istodobno iznimno ugodni, što je formula za dobitnu kombinaciju MAI by Majda dizajna. Obožavatelji spoja modernog i udobnog fotografije u lookbooku mogu vidjeti na web stranici brenda, Facebooku i Instagramu, a komade mogu uživo vidjeti u zagrebačkom showroomu MAI by Majda.

Jakov Baričić

Jakov Baričić

Linker
16. travanj 2024 06:41