nakit bez greške

Ove sezone nosi se noerror - elegantan i kvalitetan nakit od kirurškog čelika

Elegancija, kvaliteta, bezvremenski dizajn, odvažnost i sjaj samo su neki od epiteta koji krase brend nakita noerror. Nakit u čijoj će raznovrsnoj ponudi svaka žena pronaći nešto za sebe. Pročitajte i pogledajte o kakvom je neotkrivenom dragulju riječ.

Odlična vijest za ljubiteljice modnih dodataka je da noerror mogu pronaći u svim dućanima BIPA i dm-drogerie markt te određenim trgovinama Müller. U njima će vam neodoljiv izbor prstenja, naušnica i narukvica svojim sjajem zasigurno privući pogled.

image

noerror nakit od kirurškog čelika nježan je prema koži, Model: Marta Mičević.

Jan Iveta

Kao što mu i ime govori, asortiman o kojem je riječ doista je - bez greške. Radi se o spoju elegantnih, efektnih, decentnih, otmjenih i odvažnih te, što je najvažnije, kvalitetnih komada nakita. Osim toga, ovi modeli svojim dizajnom odolijevaju trendovima te fantastično nadopunjavaju i svakodnevne i svečane odjevne kombinacije zbog čega se od njih nećete tako brzo odvojiti. Niti će vam tako brzo dosaditi.

image

noerror kolekcija, Model: Marta Mičević.

Jan Iveta

Raznovrsnost modela

Modeli nakita noerror nisu samo (doslovno) sjajni već su dostupni i u drugim varijantama. Posebno su zanimljivi pjeskareni, odnosno oni sa suptilno neravnim površinama koje ostavljaju nježno svjetlucav dojam. U asortimanu se nalazi i nakit u mat ili crnoj boji, dok su neki od artikala ukrašeni efektnim ili diskretnim cirkonima, što dodatno doprinosi njihovoj eleganciji i upečatljivosti.

U ponudi se nalazi doista velik i raznovrstan izbor naušnica - od atraktivnih visećih do manjih izuzetno ženstvenih modela, kao i onih nesvakidašnjeg izgleda. Narukvice odišu i otmjenošću i odvažnošću, a za prstenje možemo samo reći da smo se u njega zaljubili na prvi pogled.

image

noerror kolekcija, Model: Marta Mičević.

Jan Iveta

Jesmo li već napomenuli da će svaka žena za sebe sigurno pronaći barem jedan savršen komad noerror nakita?

Kirurški čelik je nježan prema koži

Ako vam sve ovo nije probudilo znatiželju da odmah potražite noerror, otkrit ćemo vam još nešto jako važno o ovom brendu. Naime, kompletan asortiman izrađen je od kirurškog čelika. Za one koji ne znaju, radi se o visokokvalitetnom metalu koji ne hrđa i ne izaziva alergijske reakcije (ne sadrži nikal i sumpor). Čvrsti čelik od kojeg je ovaj nakit izrađen tako krije i svoju nježnu stranu - onu prema vašoj koži.

Njegove dodatne prednosti su da ne mijenja boju i ne ostavlja tragove na koži te da se jednostavno održava. S obzirom na to da se radi o materijalu koji je čvršći od srebra, izrazito je otporan na udarce zbog čega ćete ga doista dugo imati u svojoj kolekciji, točno onakvog kakvog ste ga i kupile.

image

noerror kolekcija, Model: Marta Mičević.

Jan Iveta

Ostanimo povezani

Osim što smo detaljno razgledali ponudu u dućanima, dodatno smo istražili više o samom brendu te saznali da je noerror lider na tržištu u prodaji nakita od kirurškog čelika.

image

noerror kolekcija, Model: Marta Mičević.

Jan Iveta

Za više informacija posjetite web stranicu brenda, gdje možete razgledati aktualan asortiman u dućanima BIPA, dm-drogerie markt i Müller. Kako biste ostali u toku sa zanimljivostima i novostima u ponudi, možete se pridružiti noerror zajednicama na Facebooku i Instagramu.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s brendom noerror.

Linker
15. travanj 2024 23:22