Zara
Novi trend

Omiljena Zarina haljina ima opasnu jesensku konkurenciju koju trendseterice već naveliko nose

Nakon popularnog plavog kaputa, smeđe plisirane suknje i bijele točkaste haljine, trendseterice imaju novu opsesiju - haljinu koja bi mogla biti jedan od najvećih jesenskih trendova.

Haljina koja je obilježila ovo ljeto i koju smo mogli vidjeti na mnogim trendsetericama zasigurno je Zarin bijeli model s crnim točkicama. Iako i ne tako laskavog kroja, ova haljina je zbog udobnosti vrlo brzo postala omiljen izbor za sve prilike, od kava do vjenčanja, a samo zbog nje otvoren je i poseban Instagram profil 'hot4thespot' koji objedinjuje fotografije žena koje je kombiniraju na različite načine.

Kako je ljeto na izmaku, tako je popularna točkasta haljina dobila svoju jesenju konkurenciju koja je polako počela osvajati Instagram. Radi se o midi haljini sličnog, širokog kroja, no crvene boje i sa životinjskim printom. Spomenuti Instagram profil podijelio je fotografiju žena od kojih jedna nosi ljetnu verziju s točkicama, dok su druge dvije u crvenom modelu.

"Sendvič od leoparda i točkica. Mislim da je počelo", stoji uz fotografiju koja vrlo vjerojatno najavljuje novi hit među ljubiteljicama ovog brenda. Sudeći prema komentarima fanova, i ova haljina mogla bi dobiti vlastiti profil na društvenim mrežama. Ako volite poznati high street brend, svakako zapratite dva računa posvećena upravo njima - zaraaddiction i thedevilswearzara.

Haljinu sezone možete pronaći online i u Zarinim trgovinama po cijeni od 299,90 kuna.

Zara

Linker
23. travanj 2024 15:46