Marko Todorov / CROPIX
Romantično ljeto

Oduševit će vas: Katarina Baban upotpunila je svoju ljetnu kolekciju, uz nakit nudi i obuću

Glumica koja već godinama njeguje i svoju strast prema modi, niže uspjehe sa svojom modnom markom Lilith, koja je omiljena u glumačkim krugovima, proširila je ponudu te osim odjeće nudi i neodoljive modne dodatke.

Poduzetna glumica osim što svoj talent pokazuje pred kamerama, ne prestaje oduševljavati ni na modnom polju, tako Katarina Baban (31) iz dana u dan predstavlja novitete svoje modne marke Lilith. Do nedavno kreirala je isključivo odjeću, prepoznatljivog ženstvenog i lepršavog potpisa, a sada je kolekcije odlučila upotpuniti i neodoljivim asesoarima.

Nakon što je pratiteljice na društvenim mrežama oduševila kolekcijom šarenih naušnica, odnosno nakita, nije stala na tome - njezin Lilith od sada ima i sandale. Prvi par, iznimno ženstvenih i stiliziranih 'japanki' predstavila je na Instagramu.

Posebna kolekcija nakita nastala je u suradnji Lilith i marke Oz nakit, a ista suradnja urodila je i sandalama.

Poznata klijentela

Otkako je 2014. Katarina predstavila svoju modnu marku Lilith by Katarina Baban, izazvala je veliko zanimanje kod kolegica iz svijeta glume i dama iz svijeta estrade.

Njezina modna marka se zove "Lilith" prema ženi koja je, u židovskoj mitologiji, bila prva Adamova žena, a upravo su joj kolegice glumice često i zaštitna lica u kampanjama, a njihovi upiti za dizajniranim haljinama, potaknuli su Katarinu na širenje brenda.

Pročitajte i:

Katarina Baban iznenadila fanove objavom na Instagramu: 'Bilo je i vrijeme'

Domaća glumica uskočila je u badić i oduševila formom: Otvorila je sezonu kupanja kao boginja plaže

Krik upomoć domaće glumice svi razumiju: Ona čeka samo na ovaj trenutak

Katarina i Arija: 'Glumimo suparnice, dijelimo si šamare, a privatno se jako volimo'

Linker
19. travanj 2024 05:44