Karla
NAJLJEPŠA MODNA ADRESA

Novo lice popularne trgovine: Pogledajte kako izgleda preuređena Karla u centru Zagreba

Vrhunske modne poslastice ponovno su dostupne na najpopularnijoj adresi za modne trendove – u novouređenoj Karla trgovini u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici. Ovog ljeta Karla trgovina je pažljivo obnovljena kako bi se savršeno uklopila u zgradu iz 19. stoljeća, a ujedno osigurala luksuzni ambijent modnim brendovima koje obožavaju "fashionistice" diljem svijeta.

Jedna od prvih zagrebačkih Karla trgovina, ona smještena u staroj jezgri Donjeg grada, u Frankopanskoj ulici, ovog je ljeta pažljivo obnovljena kako bi svojim kupcima ponudila luksuzan, a opet udoban ambijent za upoznavanje svjetskih, modnih trendova. Nove kolekcije jesen/zima došle su upravo na vrijeme, u novouređenu trgovinu koju je dizajnerica interijera Anita Udvardi detaljno promislila u uklopila u zagrebački centar grada i zgradu izgrađenu u 19. stoljeću.

Karla

Ideja vodilja se nametnula proučavajući povijest ulice i malo poznate činjenice da je nekada Frankopanskom tekao tuškanački potok uz koji je kolni put vodio prema Savi. Podovi su u sivim tonovima zemlje, a u prostoru dominira nježna, pastelno plava boja. Za oblogu zidova i motiv ptica inspiracija proizlazi iz pjesme Ive Robića "Golubovi" – koji i danas prekrivaju zagrebačko nebo.

Karla

Karla

Karla

Pri opremanju interijera poštovao se moto "manje je više". Nježni tonovi Deauville plave boje, fasetirana ogledala kao uvijek prisutan detalj art deco-a te detalji od kristalnog stakla osvijetljeni toplim svjetlom – nenametljivo nose i predstavljaju jedinstvenu modnu priču koju Karla svake sezone ispočetka kreira odabirom luksuzne obuće i modnih dodataka svjetski poznatih brendova.

Karla

Tako ćete i dalje, ali u novoj kulisi Karla trgovine, na dobro znanoj modnoj adresi u Frankopanskoj 20, pronalaziti najbogatiju ponudu popularnih modnih brendova See by Chloé, Tory Burch, Karl Lagerfeld, Loriblu, Fratelli Rosetti, Fabi, Coccinelle, Twinset i UGG, te veliki izbor predivnih jakni s Marpel, Corty Bennett i Diego M potpisom.

Karla

Linker
26. rujan 2022 16:39