Želimo imati baš sve!

Novo lice omiljenog brenda: Znamo koji će zaštitni znak ovog proljeća biti najpoželjniji!

Zagreb Social Club novom je kolekcijom započeo potpuno novu priču koja osim genijalnih odjevnih komada donosi i nešto sasvim drugačije.

Brend Zagreb Social Club proljetnom se kolekcijom vraća na modnu scenu u nešto drugačijem tonu! Naime, kolekcijom Secret Taco Society na otkačen način povezuju streetwear modu s gastronomijom, što je znakovit odmak od njihove prepoznatljive reinterpretacije grba grada Zagreba.

No, ova kolekcija donosi više od modne inovacije, s obzirom na to da dizajner Ali Mirza Mulabegović ima neke veće planove povezane s ovim cool brendom. Kao obožavatelj meksičkih specijaliteta, Mirza se sa svojim prijateljima tijekom svakog putovanja baca na istraživački pothvat potrage za najboljim tacosima, a tako je nastao i zaštitni znak ove kolekcije - detektiv Taco. Ipak, taco se neće zaustaviti na novoj kolekciji, a Mirza nam je otkrio kako uskoro planira pokrenuti event koji će okupiti najbolje taco chefove u regiji.

image

Zagreb Social Club

DORA BARKER

"Secret Taco Society i detektiv Taco nastali su tijekom brojnih večera s prijateljima na kojima sam pripremao svoje omiljeno jelo - tacose. Budući da je to jelo koje je idealno za proljetne i ljetne dane bilo je logično da i zaživi na našim komadima iz proljetne kolekcije. Da nismo jedini koji dijele ljubav prema ovom meksičkom specijalitetu govori i činjenica da je veći dio kolekcije rasprodan u fazi prednarudžbe”, rekao je Ali Mirza Mulabegović.

image

Zagreb Social Club

DORA BARKER

Čitajte i: Novo doba našeg dizajna donosi prezentaciju mode u nešto drugačijem ruhu

image

Zagreb Social Club

DORA BARKER

Osim Secret Taco Society majica dugih rukava i šilterica kolekcija donosi i upcycled prsluke na koje je apliciran slogan brenda All Smiles Ahead.

image

Zagreb Social Club

DORA BARKER

“Kroz proljetni editorial smo željeli pokazati kako kombinirajući upcycled i vintage modu s baznim komadima možete imati kombinaciju za svaku priliku”, zaključio je Ali Mirza.

image

Zagreb Social Club

DORA BARKER

U Zagreb Social Club showroomu na adresi Smičiklasova 22, osim nove proljetne kolekcije, dostupna su kimona i pidžame zagrebačkog brenda younghearts te selekcija vintage denim jakni i košulja.

Linker
20. travanj 2024 12:22