esterbellon Instagram
Kvalitetna i praktična

Novi hit za ljeto: Pletena torba popularnog španjolskog brenda osvojila je modni svijet

Ljubitelji mode imaju novu omiljenu torbu koju ćemo često viđati na ulicama i plažama nadolazećeg ljeta. Radi se o pletenom modelu španjolskom brenda Loewe kojeg obožavaju trendeseterice diljem svijeta, prvenstveno zbog kvalitete materijala, ali i zanimljivog dizajna.

Već nekoliko godina pletene torbe osvajaju modni svijet, influencerice, trendseterice i sve zaljubljenike u modu. Njihova najveća prednost je u tome što su napravljene od prirodnih materijala poput rafije, pruća ili slame. Malo tko bi pomislio da će ceker koji je služio samo za tržnicu ili eventualno plažu postati ultimativni modni detalj, ali dogodilo se upravo to.

U posljednje vrijeme modni svijet je postao opsjednut s torbom španjolskog brenda Loewe koji se već dugi niz godina ističe po kvalitetnoj izradi i vrhunskom dizajnu svojih torba. Iako je ova modna kuća prvenstveno poznata po kožnim torbama poput kultnih 'Elephant', 'Puzzle' ili 'Hammock' modela, na Instagramu sve češće viđamo veliku torbu od rafije koja djeluje vrlo praktično i nosivo u svim prilikama.

esterbellon Instagram

S obzirom na to da nam za mjesec dana stiže ljeto, iako se po vremenu i ne bi reklo, torba u obliku cekera ili košare odličan je modni dodatak boho haljinama, romantičnim topićima i kratkim hlačama s printom. Loewe je ovu popularnu 'košaru' lansirao prošle godine u tri veličine - maloj, srednjoj i velikoj, a čini se da je srednja veličina najzastupljenija u modnim kombinacijama. Kako Loewe navodi na svojoj stranici, torba je ručno tkana iz palminog lišća, dok je velika od rafije.

handinfire Instagram

Što se tiče cijene, ona varira ovisno o veličini i detaljima. Za najmanju, ukrašenu cirkonima, kožnim remenom i kožnim logoom, morat ćete izdvojiti oko 4500 kuna, za srednju ukrašenu motivima cvijeća oko 6400 kuna, dok će vas velika bez ikakvih detalja osim loga koštati oko 4500 kuna.

Loewe
Loewe velika torba od rafije, 4410 kuna; Loewe srednja pletena torba s motivom cvijeća, 6400 kuna; Loewe srednja torba s crnim detaljima, 11,250 kuna; Loewe mala basket torba, 4500 kuna

Torbe možete nabaviti na njihovoj službenoj stranici ili web shopovima poput Farfetcha ili My Theresa. U slučaju da vam je njihova cijena ipak prevelika, našle smo i neke slične modele po povoljnim cijenama.

Zara
Pletena torba s ručkom, Zara, 179,90 kuna

Zara
Pletena torba sa šarenim detaljima, Zara, 349,90 kuna

Stradivarius
Pletena torba s kožnim detaljima, Stradivarius, 229,90 kuna

Reserved
Bucket torba šarena, Reserved, 329,90 kuna

Reserved
Pletena torba u dvije boje, Reserved, 179,90 kuna

H&M
Pletena torba s resicama, H&M, 149,92 kune

Linker
18. travanj 2024 03:19