eNVy room
Glamurozno i chic

Nove vjenčanice dvojca eNVy room probudit će divu u svakoj mladenki

Modni duo eNVy Room i za nadolazeću sezonu vjenčanja pripremio je haljine kojima će žene teško odoljeti...

Minimalistička i profinjena kampanja vjenčanica eNVy room zaziva romantični ugođaj nadolazećih proljetni i ljetnih vjenčanja.

eNVy room

Nesputane, ugodne, bogate teksturom ili lišene suvišnih detalja eNVy room vjenčanice u novoj sezoni dolaze u širokoj lepezi formi i krojeva u kojima se može pronaći gotovo svaka mladenka koja želi izgledati elegantno i moderno u isto vrijeme. Svaka eNVy room vjenčanica se radi po mjeri kako bi na svakoj mladenki istaknula ono najljepše, te je velika pažnja posvećena pokretu i udobnosti. Poznati po svojim retro modelima izrađenim od prelijepih čipki eNVy room je u novoj kolekciji mislio i na mladenke koje žele nešto drugačije i netradicionalno.

eNVy room

Minimalistički modeli od svilenog satena ili organze sa svojim čistim linijama sjajno se nadopunjuju s elegantnim detaljima kao sto su sitni biseri ili reflektirajuće ljuskice koje unose igru svjetla, dok bogati volani asociraju glamur sedamdesetih i prizivaju na ples.

eNVy Room

Boho mladenke zaljubiti će se u ležerne modele od izrazito meke i lagane čipke koja je nabirana u nježne volane ili pak u modele s ručno prišivenim detaljima i kombinirane s više različitih čipki. Vjenčana haljina golih ramena s tankim naramenicama koje se spuštaju niz otvorena leđa u lepršavu patchwork suknju ili pak model dugih rukava koji prozračnim donjim dijelom daje svakoj mladenki da se osjeća opušteno i posebno.

eNVy room

Idealne su za sva vjenčanja na otvorenom, u prirodi ili uz more. Za tradicionalna vjenčanja tu su i modeli za sve one koje se žele na svoj dan osjećati kao princeze. Raskošne krinoline koje svojom lakoćom svaki pokret čine čarobnim i nesputanim izrađene su od magličaste organze i predivne ornamentalne čipke.

eNVy room

Tu je i idealna zamjena za veo u obliku transparentnog plašta izrađenog od mekog tila s pufastim, ručno šivanim detaljima.

eNVy room

Doza glamura ogleda se u vjenčanim haljinama sirena kroja koje nježno prate liniju tijela. Sofisticirane i minimalističke, te precizno krojene i s idealnim odabirom materijala ostale su ugodne za nositi bez obzira na formu. Sve vjenčanice dolaze u kombinaciji s podlogama boje kože ili u nijansi čipke.

eNVy room

Dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević naglašavaju kako im je i dalje prioritet da prodajne cijene ne prelaze cijene najmova boljih salona vjenčanica, pa se tako prodajne cijene vjenčanih modela koji su izrađene po mjeri kreću od 5990 do 9990 kn.

eNVy room

Linker
20. travanj 2024 11:47