Danijel Galić
ZVIJEZDE OVOG PROLJEĆA

Nova proljetna kolekcija tenisica modnog dvojca ELFS

Uskoro nam i službeno počinje proljeće, a ususret njemu brojni modni brendovi predstavljaju svoje adute za novu modnu sezonu. Očekuje nas vrijeme vedrih i jarkih boja te smjelih modnih dodataka, a jedan od omiljenih proljetnih komada su i tenisice u upečatljivim nijansama poput onih koje je predstavio modni dvojac ELFS.

Nakon prošlogodišnje uspješne suradnje s jednim od omiljenih domaćih modnih brendova, ShoeBeDo i modni dvojac ELFS i ovog proljeća nastavljaju surađivati. Nova kolekcija ELFS tenisica s pregršt šljokica, našivenih sjajnih motiva, zanimljivih dezena i naoko nespojivih boja, ali i klasični modeli u besrpijekornoj bijeloj boji ekskluzivno će se naći na policama popularnog domaćeg lifestyle storea.

Danijel Galić

Nova kolekcija tenisica oduševit će sve pobornike sportske elegancije, kao i modne znalce i trendseterice, svojim razigranim i lepršavim stilom. Tenisice koje možete nositi u svakodnevnoj šetnji parkom, na subotnjoj špici, tijekom nedjeljnog odlaska na tržnicu ili pak u ludom noćnom izlasku, definicija su sportske elegancije, udobnosti i nosivosti u svim prilikama.

Linker
19. travanj 2024 20:19