Foto: Robert Mataković
ROBA & bon ton

Nova modna shopping destinacija u centru Zagreba

Na adresi Preradovićeva 34 ponovno je otvoren ROBA store, mjesto na kojem uvijek možete pronaći poseban komad odjeće u limitiran serijama i mjesto na koje uvijek rado vraćaju oni koji su žele nešto više od mode. Povod otvaranja je novouređeni prostor, ali i spajanje sa suvremenim butikom i galerijom, bon ton.

Obzirom da gaje isti senzibilitet prema modi i glazbi, udruživanje snaga bio je logičan slijed. Osvježeni prostor koji nakon industrijskog stila sada odiše profinjenošću u pastelnim bojama, krase čak tri neonska natpisa ROBA & bon ton.

Uređenje, već tradicionalno potpisuje odličan Poop Studio. U sada zajedničkom butiku možete pronaći brendove kao što su Zoe Karrsen, BLK DNM, Paul & Joe Sister, National Standard tenisice i odjevne komade brenda ROBA. Osim će ponovno biti omiljena adresa za kupovinu, novi koncept je osmišljen i za povremena afterwork druženja, slušaonice koje će se odvijati kod prvih “susjeda” u galeriji BraVo i “minglanje” uz koktele koje miksa gastro tim iz Bistroa 75.

Brend ROBA osnovan je 2007. godine u Zagrebu i vrlo brzo se nametnuo svojim čistim dizajnom i najfinijom kožom, a svaku novu kolekciju pratila je priča koja je uspješno kombinirala svakodnevnu odjeću s umjetničkim izričajem. Briljantni krojevi, jednostavne siluete i pročišćen dizajn postali su glavne karakteristike ovog brenda. U njihovoj kožnoj haljini mogli ste otići na vjenčanje ili na klupicu u park i u oba slučaja izgledati odlično. Kako je moda puno više od odjeće uvijek je postojala ideja da concept store postane više od shopping destinacije. Mjesto gdje ćete moći poslušati dobru glazbu, popiti čašu pjenušca nakon posla i družiti se s ljudima koji dijele iste interese.

bon ton, contemporary store & gallery, od svojih početka u Dežmanovoj ulici bio je mjesto na kojem su svi bili dobrodošli i koje je od samog početka zamišljeno kao jedan ugodni dnevni boravak. Spajao je glazbu i modu na nepretenciozan način i uskoro je postao mjesto gdje se skupljala ekipa, a nerijetko su bile organizirane i “afterwork” zabave. Dežmanova ulica kao da je odjednom oživjela, a onda je bon ton zatvorio svoja vrata i preselio na novu adresu. bon ton modna selekcija internacionalnih brendova donosi eklektični miks urbane elegancije i Adriatic ekstravagance.

Linker
17. travanj 2024 22:27