Profimedia
Tjedan muške mode u Milanu

Nova lica talijanske modne kuće - D&G prinčevi

Talijanski modni duo Domenico Dolce i Stefano Gabbana na Tjednu muške mode u Milanu su predstavili novu kolekciju za jesen/zimu 2017. godine. Inspiraciju za jesensku liniju su pronašli na kraljevskim dvorima, a u prvom planu bili su – Dolce & Gabbana prinčevi.

Nakon što je lani prvi red na njihovoj reviji bio rezerviran za mlade influencere, talijanski dizajneri sada su 20-godišnjacima dodijelili novu ulogu – onu modela. U talijanskoj prijestolnici mode reviju je otvorio Cameron Dallas – internetska senzacija koji ima 17,4 milijuna pratitelja na Instagramu, 5,2 na Youtubeu te svoj show "Chasing Cameron" na Netflixu. Njega su pratili modeli koji su popularnost stekli prvenstveno zahvaljujući slavnim roditeljima: Rafferty Law (sin Judea Lawa), Presley Gerber (sin Cindy Crawford) te Brandon Thomas Lee (sin Pamele Anderson).

Profimedia
Cameron Dallas

Profimedia
Brandon Thomas Lee

Profimedia
Presley Gerber

Osim Dolce & Gabbana prinčeva, modnom pistom su prošetale i mlade dame: Sofia Richie, Sistine i Sophia Stallone te Immy Waterhouse. Zvijezde društvenih mreža, novi modeli i glazbenici u usponu već su neko vrijeme inspiracija talijanskim dizajnerima – Domenico Dolce i Stefano Gabbana žele svoj brend približiti mladima zbog čega već nekoliko sezona blisko surađuju s milenijalcima.

Profimedia
Sofia Richie

Profimedia
Sistine Stallone

Profimedia
Sophia Stallone

Neke od predstavljenih komada vjerojatno će nositi Melania Trump s obzirom na to da su talijanski dizajneri jedni od onih koji žele odijevati buduću prvu damu SAD-a. Naime, posljednjih mjeseci u modnom se svijetu javlja sve veći broj dizajnera, kao što su Tom Ford, Marc Jacobs i Sophie Theallet, koji suprugu budućeg američkog predsjednika Donalda Trumpa ne žele vidjeti u svojim kreacijama. Kuća Dolce & Gabbana pridružila se brendovima Tommy Hilfiger, Rag and Bone i Thom Browne, a što su pripremili za jesensku sezonu provjerite u galeriji!

Linker
15. travanj 2024 20:48