slavlje ljubavi

Nova kolekcija vjenčanica s potpisom ALDUK nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Tradicionalno, početkom godine modni brand ALDUK predstavlja novitete iz svog ateliera, a prva među novitetima je nova kolekcija vjenčanica.

Malo tko će ostati ravnodušan na vizuale nove ALDUK bridal kampanje za ovu godinu na kojima je uspješna manekenka Hana Grizelj iz Relatum agencije. Upravo ovakav vizualni melem nam je trebao u ovim prohladnim zimskim danima kada jedva čekamo prva vjenčanja, proslave i nove modele hrvatskog dizajna. Za buduće mladenke pripremio je tridesetak novih modela koje već danas mogu pogledati i isprobati ALDUK storeu i showroomu.

image
JELENA BALIć

"Oduvijek mi je bila bitna kvaliteta, stoga smo i u ovoj kolekciji koristili najljepše tkanine, ručni rad i posebne siluete koje laskaju ženskoj figuri. Moderan prizvuk mladenke, bez obzira bilo riječ o sirena, ravnom ili A kroju, je naš postulat kojeg svakom novom kolekcijom nadograđujemo. U ovoj smo kolekciji predstavili i topove, hlače i suknje koje se izvrsno mogu kombinirati za manja vjenčanja, ali i izuzetno raskošne vjenčanice krinolina kroja koje koketiraju s visokom modom. Doista jedna vizualna svježina u našoj bridal liniji čije se cijene kreću od sedam tisuća kuna" izjavio je Ivan Alduk.

Čitajte i: Izabel Kovačić vječna je inspiracija za haljine koje možemo nositi na ljetna vjenčanja! Od svile do perja - sve izgleda sjajno

image
JELENA BALIć

Usprkos otežavajućim faktorima stvaranja i kreativnog napretka, ALDUK je oduševio novom modnom kampanjom snimljenom na ušću Neretve.

image
JELENA BALIć

"S receptom bajkovitih, raskošnih vjenčanica na ovako divnoj lokaciji naprosto se ne može pogriješiti. Iako su uvjeti snimanja suncem okupane kampanje po zimskim vremenskim uvjetima otežani, fotografkinja Jelena Balić koja je kreativno i osmislila cijeli projekt je još jednom dokazala zašto radimo zajedno od samih početaka. Toliko si međusobno vjerujemo da je ovog puta snimanje odrađeno bez moje prisutnosti na setu, a to je scenarij kojeg, ruku na srce, ne priuštim baš svima. Dojmljivi vizuali nove kampanje daju samo jedan blagi uvid u kolekciju jer mi svoje adute nikad ne otkrivamo na prvu. Ostavimo prostora da vas iznenadimo i lookbookom kojeg ćemo uskoro predstaviti, a i posjet našem dućanu uz rezerviran termin će vam pomoći da steknete puni dojam o novoj kolekciji" izjavio je Ivan Alduk.

image
JELENA BALIć

Čitajte i: Igor Djuga predstavio prvu bridal kolekciju: ‘Mladenka će se u mojim vjenčanicama osjećati zauvijek voljena‘

image
JELENA BALIć
Linker
16. kolovoz 2022 08:31