Karmen Poznić
iva viljevac

Nova kolekcija nakita domaće dizajnerice odličan je izbor za nadolazeće blagdane

Energična kampanja Ive Viljevac spojila je nespojivo i počastila nas blagdanskom kampanjom i novitetima koji će biti idealni za nadolazeću sezonu. U ulogama modela našle su se pjevačica Nika Turković i influencerica Dora Predojević.

Mlada dizajnerica Iva Viljevac blagdanskom kampanjom predstavila je novitete, ali i ponovljene komade nakita. Kolekciju koja odiše minimalizmom i prigušenim koloritom idealnim za hladnu sezonu prve su isprobale inspirativne i posebne žene koje su unijele vlastiti karakter u ovu kolekciju.

Viljevac ih je odabrala kao zaštitna lica s razlogom, jer kolekcija predstavlja ukrase za žene koje cijene dominantan komad nakita koji nenametljivošću privlači poglede. U tonu perfekcionizma stvoren je nakit s karakterom, inspiriran ženom jasnih ciljeva koja i kroz minimalistički stil održava prepoznatljivost i originalnost, a tu je prepoznala poveznicu svog brenda te Nike i Dore.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Kolekcija predstavlja nove modele nakita od poludragog kamenja, nešto jednostavniji dizajn za ljubiteljice klasike koja obogaćuje cijeli outfit, a kao posebno iznenađenje ističe se nakit s riječnim biserima iz prirodnog uzgoja- model koji se već nakon prvog predstavljanja nametnuo kao favorit ljubiteljica decentnih detalja.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Cijela kolekcija je, osim dolaskom najljepšeg dijela godine, inspirirana razigranim otkrivanjem ženstvenosti koju posjeduje svaka žena. Diskretni ukrasi i elegantne forme zastupljeni su u svakom komadu ručno rađenog nakita, a ovom blagdanskom kolekcijom, dućan ujedno slavi i svoj prvi rođendan.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Linker
18. travanj 2024 08:02