Promo
10 GODINA BRENDA

Nova kolekcija Diane Viljevac: 13 raskošnih haljina i ženstveni kombinezoni

Nova kolekcija dizajnerice Diane Viljevac broji 13 raskošnih modela haljina i povratak kombinezona, a ženstvenom proljetnom modnom linijom slavi deset godina na domaćoj modnoj sceni.

Dizajnerica Diana Viljevac obilježava 10 godina rada na domaćoj modnoj sceni novom kolekcijom u kojoj predstavlja 13 raskošnih haljina, ali i povratak popularnih kombinezona. Minimalistički potpis dizajnerice zaokružen je bogatim koloritom te predimenzioniranim detaljima zbog kojih su ženstvene kreacije dobile na posebnosti.

Želja za kreiranjem upečatljivih modela koje je nemoguće ne zamijetiti došla je s novom godinom jer je 2019. za dizajnericu posebna: ove godine obilježava 10 godina rada na domaćoj sceni: "Željela sam predstaviti kolekciju u kojoj će se sažeti zadnjih deset godina brenda. Ponesena osjećajem ponosa i zadovoljstva zbog ostvarivanja zacrtanih ciljeva kreativnost nisam morala niti tražiti - ona je pronašla mene."

Promo

Dizajnerica je tako ovo proljeće i ljeto zamislila kao priliku za iskazivanje snage ženstvenosti kroz krojeve koji prate liniju tijela, privlače poglede detaljima poput volana i visokih proreza i uvijaju se oko oblina ističući pokret. Iako su modeli kroz mnogo materijala i nabora vrlo upečatljivi, ipak ne odvlače pozornost s figure već je dodatno ističu, čime su idealni za žene koje se ne boje biti u centru pozornosti.

- Moje kreacije nose mnoge javne osobe, pjevačice, glumice, jake i samosvjesne žene kojima svjetla pozornice nisu nepoznanica. No kroz 10 godina truda i rada na brendu, na sebi, želim omogućiti svim djevojkama i ženama da se u mojim kreacijama osjećaju poput kraljica, jer svaka žena to i jest - poručila je dizajnerica.

Linker
20. travanj 2024 07:24