Klodier
u međuvremenu

Nova kolekcija brenda Etna Maar donosi istovremeno pomaknutu i nosivu modnu priču

Nova kolekcija hrvatske dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik donosi istovremeno pomaknute, nesvakidašnje, ali obične modne komade inspirirane 'vremenom između vremena'.

"Međuvrijeme je ono vrijeme koje se događa, a mi ga ne doživljavamo kao cjelinu. No, to je vrijeme kada se rađaju ideje, nastaju najvažnije odluke, čine prvi koraci... To je vrijeme između vremena. Tako je i ova kolekcija, nastala u vremenu između nekih životnih odluka, obiteljskih događanja, poslovnih putovanja, zapravo priča o jednoj ideji koja se materijalizirala baš u tom međuvremenu" - kaže dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik o svojoj novoj kolekciji.

Klodier

Klodier

Klodier

Modna marka Etna Maar koju Andrijana Subotić Pjajčik dizajnira već dugi niz godina zauzela je posebno mjesto na hrvatskoj modnoj sceni i omiljena je među ženama koje odijevanjem žele jasno pokazati svoj stav i naglasiti osobnost. Ove sezone Etna Maar nudi kreacije nastale "u međuvremenu" i u svakom komadu odjeće očitava se Andrijanina umjetnička snaga nadopunjena životnom svakodnevicom. Komadi su istovremeno "pomaknuti" i nosivi, nesvakidašnji i obični, a to je karakteristično za cijeli Andrijanin opus.

Klodier

Klodier

Klodier

Tople deblje tkanine, pletenina, umjetna koža i krzno - materijali su koji prevladavaju kolekcijom, a izbor odjeće je odličan pa se doista teško odlučiti koje hlače, suknje, tunike, veste, haljine, jakne ili kapute odabrati.

Klodier

Klodier

Klodier

Klodier

Klodier

Linker
17. travanj 2024 15:05