Senja Vild

Nova kampanja hrvatskog brenda Etna Maar za dobar start

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stoji iza modnog brenda Etna Maar poznata je po promišljenom dizajnu i originalnim kreacijama. Za sezonu proljeće/ljeto 2018. ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, ali svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način.

Senja Vild

Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru.

Senja Vild

U životu je bitan dobar start. Prvo treba stvoriti jasnu ideju, jer od vizije do cilja dalek je put, potrebna je kondicija, snažna volja i želja, znanje i iskustvo koje će donijeti pravu kvalitetu i kreativnost do svake od Vas.

Senja Vild

Usudite se. Poigrajte se bojama i novim formama. Uživajte u novim kreacijama. Cilj je završiti utrku zadovoljna i snažna. Zato potrčite !

Senja Vild

Kolekcija za proljeće/ljeto 2018. izrađena je od lana, pamuka i viskoze, neobičnih zagasitih tonova i strukturiranih tkanina i prozračnog pletiva. Krojevi su ležerni i sportski, a opet ženstveni i neobični u stilu Etna Maar.

Senja Vild

Linker
04. prosinac 2022 08:32