modne novosti

Nova H&M kolekcija idealna je za one koje vole ‘vladati‘: Krase je prodorne boje i odvažan nakit

Ako vam odjeća može povećati samopouzdanje, to je super jer onda sigurno nećete ostati razočarani najnovijim komadima švedskog modnog diva. Poruka je jasna - hrabro, nepobjedivo i bez ispričavanja.

S dolaskom jeseni veselimo se nešto svježem vremenu, ali i ponovnom nošenju kul pletenine, elegantnih kaputa i šik čizama. Mnogi brendovi već su izbacili svoje jesenske kolekcije, a ona kojoj se posebno radujemo je nova Studio AW 21 švedskog modnog lanca H&M.

Kako su proljeće i jesen bili u znaku veselih boja, takva će, čini se, biti i nadolazeća jesen i zima. "Neustrašivi, hrabri i snažni", moto je nove H&M kolekcije koja nije samo skup nove odjeće i trendova, već i način da se osjećamo samopouzdanije u ovim neizvjesnim i teškim vremenima.

image
H&M Studio AW 21
H&M

Čitajte i: Tri hit komada obilježit će nadolazeće jesenske dane! Nosite ih uz otkačene futurističke ili pak retro detalje

Ovosezonska kolekcija, napominje H&M, utjelovljuje osnaživanje kraljica nove generacije, s referencama na kraljevski stil poput plave boje ili pak printeva ‘queendom‘ koji su savršeni za sve one koji vole vladati.

image
H&M Studio AW 21
H&M

Novi asortiman nudi sve - od maksimalnog, dramatičnog volumena do komada pripijenih uz kožu, od prodornih boja do grafita i modernih krojeva. Drugim riječima, svestrani dizajn koji će odgovarati svakom raspoloženju. A što se tiče modnih dodataka, poruka je jasna - što sjajnije, to bolje!

"Kolekcija i njezina tema doista su odraz moći, slobode i optimizma koje toliko pokreta i ljudi sada izražava i bori se za njih. Naše muze i inspiracija izrasle su iz snaga u raznim područjima: glazbe, umjetnosti, politike, ali i uličnih heroja i prvaka", istaknula je Linda Wikell, dizajnerica koncepta za H&M Studio.

image
H&M Studio AW 21
H&M

Čitajte i: Obožavamo slojevito! Izdvojili smo pet modnih trendova zbog kojih se radujemo jeseni

Također je dala nekoliko savjeta kako nositi komade iz nove kolekcije. "Kako god želite! Osobno volim kontrast u volumenu u silueti. Na primjer, široke hlače od odijela s uskim sakoom ili velika jakna s narančastim tajicama. Dodaci su u ovom slučaju hrabri i maksimalni, tako da na njima ne štedite", poručila je.

Kolekcija će biti dostupna 9. rujna u svim H&M trgovinama i online.

image
Kratki sako
H&M
image
Hlače s printom
H&M
image
Oversize pulover
H&M
image
Balon suknja-haljina
H&M
image
Kratki top u obliku jakne
H&M
image
Statement ogrlica
H&M
Linker
23. travanj 2024 16:26