ljeto je iza ugla

Nova H&M kolekcija badića živahna je, može se kombinirati na različite načine te prati održivu filozofiju

Sada kada je ljeto u punom jeku, H&M-ovi kupaći kostimi postaju glavni komad u našoj garderobi.

Uz jednodijelne i bikini, prisutan je i šareni slikarski print zajedno s ljubičastom, svijetlo zelenom, tamno čokoladno smeđom i bijelom.

Mnogi komadi imaju podesive vezice i mogu se miješati i kombinirati jedan s drugim. Komadi su također izrađeni korištenjem održivijih materijala kao što su reciklirani poliester, reciklirani poliamid i reciklirani elastan, u skladu s H&M-ovim ciljem korištenja 100% više održivih i recikliranih materijala do 2030.

image

H&M nova kolekcija

H&M

Video kampanje prikazuje novu glazbu R&B pjevačice i kantautorica Kehlani, te pjesmu “Tangerine” s njenog novog albuma “Blue Water Road”.

Čitajte i: Ana Maria Ricov donosi kolekciju za proljeće: Resice i vibratne nijanse začinit će svaki look

image

H&M nova kolekcija

H&M

“Apsolutno sam oduševljena što će 'Tangerine' biti predstavljena u H&M-ovoj kampanji ljetnih kupaćih kostima. Volim kada moda i glazba dijele vibru I tako pomažu jedni drugima u izražavanju stila, emocija i osobnosti. Stoga se za ljeto veselim što ću nositi jarke boje iz H&M-ove kolekcije!”, kaže Kehlani.

image

H&M nova kolekcija

H&M
image

H&M nova kolekcija

H&M

“H&M-ova kolekcija kupaćih kostima sastoji se od živih boja i komada koji se mogu stilizirati na različite načine. Svijetlo ljubičasta, zelena i bijela su tako vesele boje dok je čokoladno smeđa pomalo neočekivana. Također smo koristili održive materijale kao što su reciklirani poliester, reciklirani poliamid i reciklirani elastin", kaže Karin Wiklund Heinig, Division Designer u H&M-u.

image

H&M nova kolekcija

H&M

H&M kolekcija kupaćih kostima bit će dostupna u trgovinama diljem svijeta i online na hm.com krajem svibnja.

Linker
05. listopad 2022 06:01