ANA SRDIĆ

Nova glumica koja je zamijenila Samanthu na setu serije ‘Seks i grad‘ nosi zlatni prsten poznate dizajnerice iz Srbije

Ana Srdić već trideset godina živi i radi u Africi. Njezin se nakit može naručiti na web stranici Urban Zen, a na snimanju serije ‘Seks i grad‘ za glomazan unikatan prsten s njezinim potpisom odlučila se i nova protagonistica, Nicole Ari Parker.

And Just Like That. I prije nego što će izaći nove epizode serije ‘Seks i grad‘ već se zna i najmanja pojedinost o modnim kombinacijama glavnih glumica - Sarah Jessice Parker, Kristin Davis, Cynthie Nixon, ali i nove glumice koja će navodno biti četvrta, ravnopravna članica ženske "bande". Američka glumica Nicole Ari Parker snimljena je na setu serije u New Yorku, a ono što je posebno privuklo pažnju su njezine koloritne i životopisne kombinacije, pune boja i zanimljivih modnih detalja.

image
Nicole Ari Parker nosi prsten Ane Srdić.
CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Jedan od tih detalja je zlatni prsten, a modna entuzijastica koja stoji iza Instagram profila "Just like that closet" otkrila kako je riječ o nakitu Ane Srdić, dizajnerice iz Srbije koja živi i radi u Johannesburgu u Južnoafričkoj republici. U tri kombinacije na setu, Nicole, odnosno Lisa Todd Wekley, nosila je glomazni zlatni prsten u vrijednosti od 750 dolara. Ručno je izrađen od zlata i poludragog kamena iz Južne Afrike i kao takav je oblikom unikatan. Vijest o tome da Nicole nosi njezino prstenje potvrdila i Ana na svojim društvenim mrežama uz poruku "budi hrabar, budi drugačiji". A Nicole je svakako hrabra s obzirom na to da "mijenja" Kim Catrall, koja se nije željela odazvati na snimanje nove sezone zbog nesuglasica s fiktivnom najboljom prijateljicom Carrie.

O prstenju srpske dizajnerice i antropologinje pisao je čak i "The New York Times", a u moru luksuznih brendova koji su se spominjali u članku, spominje se i njezin unikatan rad. U Africi živi više od tri desetljeća. Etnologiju je završila u Beogradu, postdiplomske studije iz antropologije u Johannesburgu, gde je studirala i dizajn, a izradu i dizajn nakita učila je na Tajlandu gdje se kreativno inspirirala i lokalnim stanovništvom, pogotovo ženama. U svom radu pomaže i ženama iz lokalne zajednice u Africi, da se osmostale i zaposle, a jednom je prilikom govorila i kako im je kupovala i šivaće mašine te ih slala na satove šivanja.

Čitajte i: Samanthi našli zamjenu! Otkrivamo tko je glumica koja je nova najbolja prijateljica Carrie Bradshaw

Čitajte i: Nove fotografije sa snimanja kultne serije: Sarah Jessica Parker modnom kombinacijom pokazala raskoš na setu

Linker
20. travanj 2024 15:24