Sjajna mlada dama!

Njezina priča dirnula je cijelu Hrvatsku, a sada osvaja i ljepotom! Kristina Ivanuš u divnoj modnoj kampanji

Brend Versage odlučio je za potrebe nove modne kampanje angažirati tri dame - među kojima su dvije privukle znatnu pozornost javnosti posljednjih mjeseci. Osim Kristine, za potrebe modne kampanje spomenutog brenda vratila se i Iris Volf.

U vrijeme kada se svijet oko nas mijena nevjerojatnom brzinom, moda slijedi isti korak. Glavna karakteristika mode je njena brzina, brzina kojom se mijenjaju i izmjenjuju trendovi. Odlazak starih i dolazak novih trendova više nije vezan isključivo uz godišnja doba, a biti vjeran početnoj viziji, nikada nije bilo teže te samo oni najuspješniji u tome i uspijevaju. Jedan od takvih brendova je i kultni zagrebački Butik Versage, otvoren još davne 1990. godine, kao radiona u kojoj se šivala unikatna odjeća.

Versage je još prije 30 godina započeo s vizijom njegove stvarateljice Rajke Križan kao mali ekstravagantni dućan u kojem je asortiman većim dijelom limited edition. Do danas, mnogi su ostali vjerni ovom unikatnom butiku, a dokaz tome je njihov širok osmijeh i zadovoljstvo kada odjenu nešto iz asortimana ovog kultnog zagrebačkog mjesta.

image
Kristina je model, studentica i dobitnica nagrade Hermann Gmeiner, nazvanu prema prvom osnivaču SOS Dječjeg sela u svijetu.
Boris Štajduhar

Na oduševljenje vjernih, ali i onih klijenata koji će to tek postati, posljednjih mjeseci marljivo se radilo na novoj kolekciji za jesen i zimu 2021.

Nova kolekcija butika Versage donosi nove tonove, materijale i krojeve zbog kojih ćemo još jednom s veseljem uskočiti u nešto topliju odjeću neizostavnih smeđih, crnih i sivih tonova, ali i mnogih drugih. Cijela kolekcija, prožeta je bezvremenskim komadima odjeće koji su prikladni za sve prigode. Naprimjer, neizostavni kaputi će i ove godine vladati ulicama. Kožni, karirani, duži, kraći, teddy, svi su svoje mjesto pronašli u ovom butiku.

image
Njezina priča prava je inspiracija svim mladima. Kristina nosi sa sobom veliku poruku - uvijek i najviše od svega, treba vjerovati u sebe.
Boris Štajduhar

Lepršave haljine, ali i one svečanije, kao i ženska odijela, također su dio nove kolekcije i neće proći nezamijećeno.

Jedna od djevojaka u kampanji je i predivna Kristina Ivanuš, koja je u kratkom roku svojom životnom pričom inspirirala i dirnula hrvatsku javnost. Podvodni model, studentica marketinga i komunikacije, sve je to Kristina koja je od 200 nominiranih diljem svijeta osvojila nagradu - Hermann Gmeiner, nazvanu prema prvom osnivaču SOS Dječjeg sela u svijetu. Iako je imala teško djetinjstvo, Kristina je danas uzor i inspiracija mnogim mladima.

image
Svijetu manekenstva vratila se i donedavna partnerica Borisa Novkovića. Posvećena mama uživala je na snimanju i povratku manekenskoj ulozi.
Boris Štajduhar

Za potrebe snimanja nove kolekcije brenda koji je svojevremeno odijenuo i Doris Dragović na Eurosongu, u manekensku ulogu vratila se i Iris Volf, donedavna životna partnerica glazbenika Borisa Novkovića. Nakon rođenja kćerkica Si, ali i selidbe sa adrese koju je dijelila s glazbenikom, Iris se vratila u manekenske vode.

Čitajte i:

Priča koja oduševljava: Kristina iz SOS Dječjeg sela pobijedila bolest i nedaće pa osvojila svjetsku nagradu za uspjeh

Kakva djevojka! Kristina je odrasla u SOS Dječjem selu, preboljela je tešku bolest i ponosi se nizom postignuća

Linker
20. travanj 2024 02:57