Ivan Gudić
otkačeno i neočekivano

Nimalo obična splitska modna priča

Udruženje obrtnika Split ove godine slavi 50 godina postojanja, što je idealan povod za prezentiranje novih kampanja dvaju hvaljenih dizajnerica

Modni stil odvažnih Splićanki oduvijek je bio upečatljiv, atraktivan i originalan, a takve su i kreacije mladih dizajnerica Ane Kujundžić i Katarine Cvitković.

Ivan Gudić /

Udruženje obrtnika Split, koje okuplja preko 3.500 obrtnika na području Splita, Solina, Podstrane i Šolte ove godine slavi 50 godina postojanja, a upravo je ova jubilarna godišnjica idealan povod za prezentiranje kampanja dvaju hvaljenih dizajnerica.

Ivan Gudić

Ana Kujundžić predstavlja kolekciju za proljeće/ljeto nazvanu "Obsession" koja je sastavljena od četiri priče: "Žena koja plače","Ostavljeni psi","Ravnoteža" i "Bijeg".

Ivan Gudić

Inspiraciju za kolekciju pronašla je u street artu i autobiografskim momentima. Dizajnerica poznata po živopisnim odjevnim komadima novu kolekciju bazirala je na praznoj crnoj tkanini koju opsesivnim ponavljanjem i nagomilavanjem detalja pretvara u haljine,suknje i majice namijenjene modernoj i razigranoj ženi.

Ivan Gudić

Katarina Cvitković, koja je diplomirala modni dizajn u Milanu, a svoje znanje usavršila kod proslavljenog modnog brenda Marni, ponosno predstavlja kolekciju inspiriranu zahtjevima svojih klijentica.

Ivan Gudić

U njoj se nalaze klasični komadi odjeće pomno odabranih materijala s chic detaljima i unikatno rađenim aplikacijama koji tvore bezvremenske komade odjeće.

Ivan Gudić /

Linker
19. travanj 2024 20:49