Foto: Marinski Heartmades
MARINA MARINSKI

Neodoljive keramičke radove Marinski Heartmades od sada možete kupiti i online

Osluškujući potrebe klijenata, riječka dizajnerica Marina Marinski, poznata po razigranim i neodoljivim keramičkim radovima, odlučila je pokrenuti online trgovinu marinski.me kao jedinstveno mjesto koje slavi proces stvaranja i kreativnog življenja.

Keramičke zdjelice, šalice, tanjurići i drugi unikatni keramički predmeti u pastelnim bojama i s prepoznatljivim likom od sada su dostupni i putem online shopa brenda Marinski Heartmades. Nova shopping destinacija vodi u svijet bajki dizajnerice koja se pri izradi proizvoda koristi tradicionalnim tehnikama i verificiranim materijalima.

– Veliku pažnju posvećujemo detaljima, od vizualnog identiteta, prezentacije do ambalaže, te smo web stranicom željeli uvesti posjetitelje u naš svijet projektiranja, razvoja i nastanka proizvoda – naglasila je dizajnerica Marina Marinski, čija mala manufaktura raste pa su joj se pridružili suprug Daniel i sestra Maja.

– Naš san je bio kreirati slatko utočište za naše omiljene proizvode, mjesto u kojem možete pronaći moderne i jedinstvene poklone za vaše najbliže, blog kroz koji vam možemo ispričati njihovu priču, uvesti vas u proces nastajanja, ali i puno više od toga. Online adresa Marinski.me zamišljena je kao mjesto novosti, inspiracije, kreativnog razmišljanja i življenja – poručio je mali tim koji stoji iza brenda Marinski Heartmades.

Povodom prvih ljetnih dana Marinski Heartmades pripremio je poseban popust na sve modele u ponudi koji vrijedi do 26. lipnja. Unosom koda HELLOSUMMER pri finaliziranju online kupovine dobivate popust od 10 posto. Posjetite Marinski.me i uživajte u slatkoj kupovini.

Linker
14. travanj 2024 10:49